Huis > H > Hoe Krijg Ik Mijn Iphone Leeg?

Hoe krijg ik mijn iPhone leeg?

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in'. Tik vervolgens op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan je een iPhone helemaal opnieuw instellen?

Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen. Hoe kan ik een oude Apple ID verwijderen? Zo kun je je Apple ID-account verwijderen

Ga naar de Apple-privacypagina en log in met je Apple ID. Klik op Je account verwijderen en dan op Vraag verwijdering van je account aan.

Hoe maak je meer ruimte vrij op je iPhone?

Er zijn een paar manieren om meer ruimte vrij te maken op je iPhone:
Verwijder ongewenste of ongebruikte apps. Houd hiervoor een app ingedrukt totdat alle apps beginnen te trillen en tik vervolgens op de kleine "x" die in de linkerbovenhoek van de app verschijnt.
Wis je Safari browsegeschiedenis en cache. Ga hiervoor naar Instellingen > Safari en tik op "Wis geschiedenis en websitegegevens".
Verwijder ongebruikte of ongewenste bestanden en foto's. Ga hiervoor naar de app Bestanden en verwijder alle bestanden die je niet meer nodig hebt. Ga voor foto's naar de app Foto's en verwijder alle ongewenste foto's.
Als u een iCloud-account hebt, kunt u iCloud gebruiken om een back-up van uw gegevens te maken en ruimte vrij te maken op uw iPhone. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud en tik op "Nu een back-up maken". Hoe telefoon leegmaken voor verkoop? Er zijn een paar dingen die u moet doen om uw telefoon te wissen voordat u hem verkoopt. Ten eerste moet je alle persoonlijke informatie van het apparaat verwijderen. Dit omvat alle foto's, video's, documenten of andere bestanden die op de telefoon zijn opgeslagen. U moet ook alle accounts verwijderen die aan de telefoon zijn gekoppeld, zoals e-mail, sociale media of game-accounts. Ten slotte moet u een fabrieksreset op het apparaat uitvoeren, waardoor alle gegevens en instellingen van de telefoon worden gewist.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat moet ik doen als ik mijn iPhone verkoop?

iPhone of iPad gereedmaken voor verkoop

  1. Stap 1: Back-up je data voor verkoop van een iPhone of iPad.
  2. Stap 2: Schakel 'Zoek mijn iDevice' uit.
  3. Stap 3: Schakel iCloud-sleutelhanger en iCloud uit.
  4. Stap 4: Schakel iMessage en FaceTime uit.
  5. Stap 5: Log je uit in financiële apps en koppel deze los.
Waar kan ik mijn oude iPhone inleveren? Apple Trade-In

Via Apple Trade-In kun je je oude telefoon inruilen. Als het nog goed werkt, kan het als tweedehands toestel worden verkocht en krijg je als vergoeding een Apple Store-cadeaubon. Je mag elk Apple-apparaat inleveren: bijvoorbeeld je oude iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch.

Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn instellingen terug? Er zijn een paar manieren om dit aan te pakken. Als u uw instellingen wilt terugzetten naar de standaardinstellingen, kunt u daar meestal een optie voor vinden in het instellingenmenu. Als u gewoon terug wilt naar een vorige instelling, kunt u dat doen door naar het instellingenmenu te gaan en de optie om de standaardinstellingen te herstellen te vinden.

Men kan zich ook afvragen: kan iphone niet opnieuw instellen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een iPhone te resetten, en als de ene niet werkt, werkt een andere waarschijnlijk wel. De meest gebruikelijke manier om een iPhone te resetten is via de Instellingen-app. Open hiervoor de Instellingen-app en tik op "Algemeen". Scroll vervolgens naar beneden en tik op "Reset". Op het volgende scherm tik je op "Alle inhoud en instellingen wissen". Hiermee wordt alles op je iPhone gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld. Als je geen toegang hebt tot de Instellingen-app, kun je je iPhone ook resetten door de Slaap/Wektoets en de Home-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Houd deze knoppen ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt en laat ze dan los. Hierdoor wordt je iPhone gereset en uitgeschakeld. Om hem weer aan te zetten, houdt u de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt.

Door Hewe

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang wordt de iPhone 7 nog geupdate? :: Kan iPhone 6 iOS 13?
Handige links