Huis > H > Hoe Krijg Ik Bestanden Op Mijn Iphone?

Hoe krijg ik bestanden op mijn iPhone?

Bestanden en mappen bekijken en wijzigen in Bestanden op de...

  1. Tik op 'Blader' onder in het scherm en tik vervolgens op een onderdeel in het scherm 'Blader'. Als je het scherm 'Blader' niet ziet, tik je nogmaals op 'Blader'.
  2. Tik op een bestand, locatie of map om deze te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik bestanden over van iphone naar pc?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Hoe kan ik mijn iPhone aansluiten op PC? Ga na het aansluiten van jouw iPhone doormiddel van de USB kabel naar de iTunes. Klik boven in de navigatiebalk van iTunes op jouw iPhone. Ga naar het tabblad “overzicht” en vink de optie “synchroniseer met deze iPhone via WiFi” aan. Hoppa, klaar!

En nog een vraag, hoe zet je een reservekopie op een andere iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een back-up te maken van een andere iPhone. Eén manier is om iCloud te gebruiken. Om dit te doen, verbindt u de iPhone met een Wi-Fi-netwerk, gaat u naar Instellingen en klikt u vervolgens op het iCloud-pictogram. Vanaf hier kunt u selecteren waarvan u een back-up wilt maken en op de knop "Nu back-up maken" klikken. Een andere manier om een back-up te maken is door iTunes te gebruiken. Sluit hiervoor de iPhone aan op een computer waarop iTunes is geïnstalleerd, selecteer de iPhone in iTunes en klik op de knop "Nu back-up maken". Waar zit de bestanden-app? Het bestand app bevindt zich in de root directory van het iOS bestandssysteem.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, hoe kan ik mijn bestanden openen?

Een bestand bekijken

  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC? Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.

Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten. Hoe iPhone koppelen aan Windows 10? 1. Open op je iPhone de app Instellingen en tik op Bluetooth.
2. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
3. Tik op de naam van het apparaat dat u wilt koppelen.
4. 4. Voer de pincode of het wachtwoord voor het apparaat in als daarom wordt gevraagd.
5. 5. Volg de instructies op het scherm om het koppelen van het apparaat te voltooien.

Waarom herkent mijn laptop mijn iPhone niet?

Er zijn een paar redenen waarom dit zou kunnen gebeuren:
-De meest voorkomende reden is dat de iPhone niet goed is aangesloten op de laptop. Zorg ervoor dat de kabel helemaal is aangesloten en dat het de juiste kabel is (lightning kabel voor nieuwere iPhones of 30-pins kabel voor oudere iPhones).
Het kan ook zijn dat de USB-poort op de laptop beschadigd is en niet goed werkt. Probeer de kabel op een andere poort aan te sluiten en kijk of dat werkt.
-Als je een PC gebruikt, moet je misschien drivers downloaden zodat de computer de iPhone herkent.

Door Guendolen Arzola

Vergelijkbare artikelen

Kan iPhone niet koppelen met laptop? :: Hoe verwijder ik een agenda in Outlook?
Handige links