Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Scherm Van Je Iphone Niet Reageert?

Wat moet je doen als je scherm van je iPhone niet reageert?

Als het scherm van je iPhone helemaal zwart is en niet reageert op aanrakingen of op het indrukken van de homeknop, sluimerknop of zijknop, dan kan het resetten van je iPhone dit probleem vaak oplossen. Is dat niet het geval, dan kan het zijn dat de accu leeg of defect is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

En nog een vraag, wat moet ik doen als mijn telefoon tript?

telefoon

Stap 2: Probeer de volgende stappen voor probleemoplossing

  1. Schakel de veilige modus in.
  2. Tik op het scherm.
  3. Zet de veilige modus uit.
  4. Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt.
Wat te doen als je iPhone tript? Druk simpelweg een keer op de homeknop of veeg omhoog op de iPhone X om de app af te sluiten. Start hem dan opnieuw op. Werkt de app nog steeds niet, dan kun je hem ook geforceerd afsluiten en daarna opnieuw opstarten. In de meeste gevallen lost dit het probleem op.

Wat is Schermgordijn?

Screen Curtain is een toegankelijkheidsfunctie die het scherm dimt en meldingen dempt terwijl de gebruiker het apparaat actief gebruikt. Dit kan handig zijn voor mensen met een visuele beperking of die gevoelig zijn voor fel licht en harde geluiden. Wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt? Als uw touchscreen niet meer werkt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om het probleem te verhelpen. Ten eerste kunt u proberen uw apparaat opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw apparaat te resetten naar de fabrieksinstellingen. Werkt geen van beide, dan moet u wellicht uw aanraakscherm vervangen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Vervolgens, hoe geef je een iphone een harde reset?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt. Dienovereenkomstig, waarom doet mijn touchscreen het niet iphone? Dat kan ontstaan door drie verschillende problemen: Je scherm is kapot. Je touch ic chip is kapot. Je iPhone is vastgelopen met een zwart scherm.

Waarom hapert mijn iPhone?

Verwijder overbodige apps

Als je niet zoveel opslagruimte hebt, zoals 8GB of 16GB, gaat de ruimte op een gegeven moment vol raken en wordt het toestel steeds trager. Door even kritisch door je apps heen te lopen, kan je bekijken welke apps je ook daadwerkelijk gebruikt en welke je eventueel kunt verwijderen.
Trouwens, wat moet je doen als je samsung telefoon vastloopt? Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je Samsung telefoon vastloopt. Probeer eerst de telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de telefoon te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als dat niet werkt, moet u de telefoon misschien naar een Samsung-servicecentrum brengen om hem te laten repareren.

Waarom flikkert mijn telefoon?

Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon kan flikkeren. Eén mogelijkheid is dat de batterij van je telefoon bijna leeg is en opgeladen moet worden. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met het scherm van je telefoon. Als het flikkeren gepaard gaat met andere symptomen, zoals het uit- en inschakelen van het scherm of het vastlopen van de telefoon, dan kan er een ernstiger probleem zijn met de hardware of software van je telefoon. Als je telefoon nog onder de garantie valt, kun je hem misschien gratis laten repareren of vervangen. Als je telefoon niet onder de garantie valt, kun je misschien een reparatiewinkel vinden die het probleem kan oplossen.

Door Hyacinthia

Vergelijkbare artikelen

Hoe helderheid iPhone aanpassen? :: Waarom iPhone kalibreren?
Handige links