Huis > K > Kan Niet Meer In Mijn Iphone?

Kan niet meer in mijn iPhone?

iPhone geblokkeerd: zo los je het op. Als je iPhone geblokkeerd is, kun je niets anders doen dan de gegevens op het toestel wissen. Dat kun je doen via Finder, iTunes, Zoek mijn iPhone of via de herstelmodus. Daarna kun je jouw data en instellingen weer terugzetten op het apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat moet ik doen als mijn iPhone scherm zwart blijft?

Als het scherm zwart of vastgelopen is

  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  4. Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld, volgt u deze stappen om de hardware te controleren en de telefoon op te laden.
Mensen vragen ook: wat is dfu iphone? Bij DFU mode sluit je je iPhone op de computer aan en zet je een zelfgekozen iOS-versie terug. Dit hoeft niet altijd de nieuwste iOS-versie te zijn. Als je kiest voor downgraden wil je bijvoorbeeld terug naar een oudere iOS-versie, bijvoorbeeld omdat je wilt jailbreaken.

Dit in overweging nemend, hoe reset je je iphone als die geblokkeerd is?

De eenvoudigste manier om je iPhone te resetten als hij vergrendeld is, is door de ingebouwde "Reset"-functie in de Instellingen-app te gebruiken. Ga gewoon naar Instellingen > Algemeen > Reset en tik op de knop "Reset" onderaan het scherm. U wordt gevraagd om uw wachtwoord in te voeren, waarna uw iPhone wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Hoe herstel je een iPhone? Er zijn twee manieren om een iPhone te herstellen: via iCloud of via iTunes.
Om via iCloud te herstellen, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Alle inhoud en instellingen wissen. Dit zal uw iPhone en alle inhoud wissen, inclusief eventuele back-ups in iCloud. Zodra het klaar is, kunt u uw iPhone als nieuw instellen.
Om via iTunes te herstellen, sluit je je iPhone aan op je computer en open je iTunes. Selecteer je iPhone in de zijbalk en klik vervolgens op de knop "iPhone herstellen". Dit zal je iPhone en al zijn inhoud wissen, maar je zult kunnen herstellen vanaf een eerdere back-up als je die hebt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je de code van je telefoon niet meer weet?

Toestel resetten via recovery mode:

  1. Sluit je telefoon af en wacht een paar seconden.
  2. Houd de knoppen Volume Up, Power, en Home/Bixby ingedrukt tot dat je het Android logo ziet.
  3. Wacht een paar seconden.
  4. Navigeer met de volumeknoppen naar Wipe data/factory reset en bevestig met de Power knop.
Wat is een harde reset iPhone? Een harde reset zorgt ervoor dat uw toestel geforceerd opnieuw wordt opgestart. Bij iedere iPhone voert u enkele handelingen uit, waarna u het logo van Apple in beeld ziet verschijnen. Zodra u het logo ziet, is de harde reset gelukt.

Hoe kan je een iPhone resetten zonder code?

Zet je iPhone in herstelmodus door de zijknop en volumeknoppen ingedrukt te houden totdat de schuifknop 'Zet uit' verschijnt; Versleep de schuifknop en sluit de iPhone aan op een Mac terwijl je de zijknop ingedrukt houdt; Houd de zijknop ingedrukt totdat het scherm van de herstelmodus zichtbaar wordt. Wat moet je doen als je telefoon zwart beeld geeft? Als je telefoon je een zwart beeld geeft, zijn er een paar dingen die je kunt doen om te proberen het te verhelpen. Probeer eerst je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de batterij eruit te halen en er weer in te doen. Als dat nog steeds niet werkt, probeer dan je telefoon aan te sluiten op een oplader en laat hem even opladen. Als geen van deze dingen werkt, moet je je telefoon misschien naar een winkel of een reparatiewerkplaats brengen om hem te laten repareren.

Wat moet je doen als je scherm zwart is?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw scherm zwart is:
1. Probeer op de aan/uit-knop te drukken. Als het scherm gewoon zwart is en er geen beeld is, kan dit het scherm wakker maken.
2. Controleer of het scherm gewoon uit staat. Als het scherm uit staat, kunt u proberen de aan/uit-knop of een toets op het toetsenbord in te drukken om het aan te zetten.
3. Als het scherm nog steeds zwart is, is er misschien een probleem met het beeldscherm of de videokaart. U kunt proberen een externe monitor aan te sluiten om te zien of er beeld is op dat scherm. Zo ja, dan ligt het probleem waarschijnlijk bij het beeldscherm. Is er geen beeld op de externe monitor, dan ligt het probleem waarschijnlijk bij de videokaart.
4. Als u al het bovenstaande heeft geprobeerd en het scherm is nog steeds zwart, dan kan er een ernstiger hardwareprobleem zijn. In dat geval moet u de computer naar een technicus brengen om hem te laten repareren.

Door JoAnn

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurd er bij niet storen? :: Kan SSID niet vinden?
Handige links