Huis > K > Kan Iphone Niet Herstellen Via Itunes?

Kan iPhone niet herstellen via iTunes?

Als iTunes al is geopend, sluit u het en opent u het opnieuw. Controleer welke macOS-versie uw Mac gebruikt. Houd het apparaat verbonden en wacht tot het scherm van de herstelmodus wordt weergegeven: iPhone 8 of nieuwer, inclusief iPhone SE (2e generatie): druk kort op de volume-omhoogknop en laat deze weer los.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Bovendien, hoe een iphone volledig resetten?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
Dienovereenkomstig, hoe moet je een geblokkeerde iphone verbinden met itunes? Zo gaat dat:
  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar 'Overzicht' of 'Algemeen'.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op 'Herstel iPhone'.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.

Hoe iPhone deblokkeren zonder iTunes?

Er zijn een paar manieren om een iPhone te deblokkeren zonder iTunes te gebruiken. Eén manier is om een softwaretoepassing van derden te gebruiken die de iTunes-blokkade kan omzeilen. Een andere manier is om de iPhone in de fabriek te resetten, waardoor alle gegevens en instellingen van het apparaat worden gewist. Ten slotte kunt u ook jailbreak-software gebruiken om de iPhone te deblokkeren, waardoor de garantie kan komen te vervallen. Hoe moet je je iPhone verbinden met iTunes? Om uw iPhone met iTunes te verbinden, hebt u een USB-kabel nodig die compatibel is met uw iPhone. Zodra u de USB-kabel hebt, moet u de kabel aansluiten op uw iPhone en vervolgens op uw computer. Zodra de verbinding is gemaakt, kunt u via iTunes toegang krijgen tot uw iPhone.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, hoe lang duurt herstellen iphone via itunes?

Kies er daarna voor om het toestel te herstellen zodat alle gegevens worden gewist, en je weer met een zo goed als nieuw iDevice kunt beginnen. Dit kan flink wat tijd in beslag nemen, gemiddeld ben je er een half uur tot een uur mee bezig. Zorg er in die tijd voor dat je iPhone of iPad met je Mac verbonden blijft. Dus, is alles weg na fabrieksinstellingen? Belangrijk: Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens op de telefoon gewist. Als je je gegevens wilt herstellen nadat je de telefoon hebt gereset, moet je beveiligingsinformatie opgeven. Door deze informatie op te geven laat je zien dat de reset is uitgevoerd door jou of iemand die jij vertrouwt.

Bovendien, hoe kan ik een iphone resetten zonder apple id?

iPhone resetten zonder Apple ID

  1. Stap 1: Start op je computer iTunes op en verbind je computer met een USB kabel.
  2. Stap 2: Schakel vervolgens je iPhone uit.
  3. Stap 3: Druk de homeknop in en houd deze 3 seconden ingedrukt.
  4. Stap 4: Druk dan de powerknop en homeknop tegelijk in en houd deze allebei voor 10 seconden ingedrukt.
Wat moet je doen als je telefoon geblokkeerd is met iTunes? Als uw telefoon met iTunes is vergrendeld, moet u uw telefoon op uw computer aansluiten en iTunes openen. Zodra iTunes is geopend, klikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. Klik vervolgens op het tabblad "Overzicht" in het midden van het iTunes-venster. Klik ten slotte op de knop "iPhone herstellen".

Vervolgens, wat doe je als je iphone is geblokkeerd?

Als uw iPhone is geblokkeerd, kunt u een paar dingen proberen om de blokkering op te heffen. Probeer eerst je iPhone opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone te herstellen naar de fabrieksinstellingen. Als dat niet werkt, moet u mogelijk contact opnemen met uw provider om de blokkering van uw iPhone op te heffen.

Door Fawnia Ensworth

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontgrendel ik mijn iPhone? :: Hoe kom ik aan een QR code zonder telefoon?
Handige links