Huis > W > Wat Als Je Iphone Scherm Niet Reageert?

Wat als je iPhone scherm niet reageert?

Als het scherm van je iPhone helemaal zwart is en niet reageert op aanrakingen of op het indrukken van de homeknop, sluimerknop of zijknop, dan kan het resetten van je iPhone dit probleem vaak oplossen. Is dat niet het geval, dan kan het zijn dat de accu leeg of defect is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat moet je doen als je telefoon tript?

telefoon

Stap 2: Probeer de volgende stappen voor probleemoplossing

  1. Schakel de veilige modus in.
  2. Tik op het scherm.
  3. Zet de veilige modus uit.
  4. Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt.
Vervolgens, hoe iphone uitzetten als scherm niet werkt? iPhone X, 11, 12 en 13 geforceerd uitzetten
  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt.
  4. Laat los zodra het Apple-logo in beeld komt of zodra het scherm zwart wordt.

Vervolgens, wat is schermgordijn?

Een schermgordijn is een functie op sommige mobiele telefoons waarmee de gebruiker het scherm kan dimmen tot een zeer laag lichtniveau, of het zelfs helemaal kan uitschakelen. Dit kan nuttig zijn in donkere omgevingen waar een helder scherm zou afleiden, of om de batterij te sparen. Hoe je iPhone unlocken met een kapot scherm? Als u een kapot scherm hebt en uw iPhone niet kunt ontgrendelen, kunt u proberen Siri te gebruiken om het vergrendelingsscherm te omzeilen. Houd hiervoor de thuisknop ingedrukt en zeg vervolgens "Siri, open de klok". Zodra Siri is geopend, kunt u haar vragen een alarm in te stellen, een nieuwe agenda-gebeurtenis toe te voegen of een bericht te verzenden. Als je een iPhone 6s of nieuwer hebt, kun je ook 3D Touch gebruiken om Siri te openen vanaf het vergrendelingsscherm. Houd gewoon de thuisknop ingedrukt en raak vervolgens met je vinger het Siri-pictogram lichtjes aan.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt?

Zorg ervoor dat u uw apparaat op kamertemperatuur gebruikt. Touchscreens werken het beste bij omgevingstemperaturen tussen 0°C en 35°C. Te hoge of lage temperaturen kunnen ervoor zorgen dat het touchscreen van uw apparaat niet goed werkt. Waarom hapert mijn iPhone? Verwijder overbodige apps

Als je niet zoveel opslagruimte hebt, zoals 8GB of 16GB, gaat de ruimte op een gegeven moment vol raken en wordt het toestel steeds trager. Door even kritisch door je apps heen te lopen, kan je bekijken welke apps je ook daadwerkelijk gebruikt en welke je eventueel kunt verwijderen.

Mensen vragen ook: hoe gegevens van kapotte iphone overzetten?

Dit geldt ook als u gegevens van een kapotte iPhone wilt herstellen.

  1. Stap 1. Download iPhone Backup Extractor voor Windows of voor macOS en installeer het.
  2. Stap 2. Volg onze gids voor het herstellen van gegevens van uw iCloud-account of van een iTunes-back-up .
  3. Stap 3. Helemaal klaar.
Hoe maak je een backup van je telefoon iPhone? Er zijn twee belangrijke manieren om een back-up van uw iPhone te maken: via iCloud of via iTunes.
iCloud is de eenvoudigste manier om een back-up van uw iPhone te maken, omdat dit automatisch en draadloos gebeurt. Om een back-up van uw iPhone te maken via iCloud, gaat u naar Instellingen > iCloud > Back-up en zorgt u ervoor dat de optie iCloud Back-up is ingeschakeld. Zodra iCloud Backup is ingeschakeld, maakt uw iPhone automatisch een back-up naar iCloud wanneer hij is verbonden met een voedingsbron en Wi-Fi.
Als u liever een back-up van uw iPhone maakt via iTunes, kunt u dit doen door uw iPhone op uw computer aan te sluiten en iTunes te openen. Zodra iTunes is geopend, selecteert u uw iPhone in de lijst met apparaten en klikt u op het tabblad Overzicht. In de sectie Back-up kunt u kiezen om handmatig een back-up van uw iPhone te maken of om automatisch een back-up van uw iPhone naar uw computer te maken wanneer deze is aangesloten.

Daarvan, kan mijn iphone niet meer ontgrendelen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPhone niet ontgrendelt. Hier zijn een paar dingen om te controleren:
1. Controleer of u de juiste wachtwoordcode gebruikt. Als u onlangs uw wachtwoordcode hebt gewijzigd, bent u de nieuwe code misschien vergeten.
2. Als u een iOS-apparaat met Touch ID hebt, zorg er dan voor dat uw vinger correct op de Touch ID-sensor is geplaatst.
3. Als u een iOS-apparaat met Face ID heeft, zorg er dan voor dat uw gezicht correct voor de Face ID-sensor is geplaatst.
4. Als je een iOS-apparaat hebt met een Home-knop, zorg er dan voor dat je de knop correct indrukt.
5. Zorg ervoor dat uw iPhone niet is aangesloten op een USB-accessoire. Als uw iPhone is aangesloten op een USB-accessoire, moet u deze loskoppelen voordat u uw apparaat kunt ontgrendelen.
6. Als u een iOS-apparaat met een fysiek toetsenbord gebruikt, zorg er dan voor dat het toetsenbord goed is aangesloten.
7. Als u een iOS-apparaat met een extern beeldscherm gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het beeldscherm goed is aangesloten.
8. Als u een iOS-apparaat met een Apple Watch gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het horloge goed is gekoppeld met uw iPhone.
9. Als u een iOS-apparaat met een iCloud-account gebruikt, controleert u of u bent aangemeld bij het account.
Als u uw iPhone nog steeds niet kunt ontgrendelen, kunt u proberen uw apparaat te resetten. Om uw toestel te resetten gaat u naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Alle instellingen resetten. Hiermee worden de fabrieksinstellingen van uw toestel hersteld.

Door Zweig Flanary

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn iPhone met Samsung tv? :: Is mijn Samsung tv geschikt voor AirPlay?
Handige links