Huis > H > Hoe Verbind Ik Mijn Iphone Met Mijn Tv?

Hoe verbind ik mijn iPhone met mijn tv?

2.Casten van iPhone-app naar televisie: YouTube, Netflix en meer

  1. Start de YouTube-app op je iPhone;
  2. Kies de video die wilt streamen van je iPhone naar de tv;
  3. Tik op de video en je ziet bovenaan het cast-icoontje, dit is het pictogram dat je hiernaast ziet;
  4. Tik op het cast-icoontje en kies de televisie in het lijstje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe streamen van iPhone naar Samsung tv?

Je kunt dit op de volgende manier installeren:

  1. Sluit de Lightning adapter aan op uw iPhone.
  2. Doe de HDMI kabel in de Lightning adapter.
  3. Sluit het andere uiteinde van de HDMI kabel op de Samsung TV aan.
  4. Verander de TV-bron naar HDMI-poort.
  5. Uw iPhone scherm wordt onmiddellijk vertoond op de Samsung TV.
Mensen vragen ook: kan mijn iphone niet streamen naar tv? Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik streamen van mobiel naar tv?

Er zijn een paar manieren om van mobiel naar tv te streamen. De meest gebruikelijke manier is om een HDMI-kabel te gebruiken om uw telefoon op uw tv aan te sluiten. U kunt ook een Chromecast, Roku of ander streamingapparaat gebruiken om uw scherm van uw mobiele apparaat naar uw tv te casten. Dus, wat is het airplay icoontje? Het airplay-pictogram is een symbool dat aangeeft dat een bepaald nummer of album beschikbaar is om te worden afgespeeld op een compatibel apparaat, zoals een iPhone, iPad of iPod touch. Wanneer u dit pictogram naast een nummer of album ziet, betekent dit dat u de inhoud draadloos naar een ander apparaat kunt streamen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoe verbind ik mijn iphone met chromecast?

Download de Google Home-app op je iPhone of iPad. De app zoekt naar de Chromecast en stelt voor om te verbinden. Zorg dat beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, anders werkt het niet. Geef je Chromecast een naam (handig als je meerdere hebt). Hoe streamen naar Samsung tv? 1 Verbind de Samsung Smart TV en het toestel met hetzelfde wifi-netwerk. 2 Download de SmartThings-app op je smartphone. 3 Open de SmartThings-app. 4 Tik op Toevoegen Apparaat.

Hoe werkt AirPlay met Samsung tv?

Wanneer de televisie met je netwerk is verbonden, duikt de Samsung vanzelf in het AirPlay-gedeelte van Bedieningspaneel op de iPhone en iPad op. Hij heeft een televisie als icoontje en je kunt er met één tik muziek en video's van je Apple-apparaat naartoe -streamen. Trouwens, hoe casten naar samsung tv? Er zijn een paar manieren om te casten naar een Samsung TV, afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt:
Als u een Samsung-smartphone gebruikt, kunt u de Smart View-app gebruiken om uw scherm naar een Samsung-tv te casten.
Als u een Android-apparaat gebruikt dat niet van Samsung is, kunt u de Google Home-app gebruiken om uw scherm naar een Samsung-tv te casten.
Als u een iPhone gebruikt, kunt u de AirPlay-functie gebruiken om uw scherm naar een Samsung-tv te casten.

Vervolgens, waarom kan ik niet streamen naar tv?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet naar uw tv kunt streamen. Ten eerste, zorg ervoor dat uw TV verbonden is met het internet. Controleer ten tweede of op uw tv de juiste streamingsoftware is geïnstalleerd. Controleer ten slotte of de video die u probeert te streamen compatibel is met uw tv.

Door Rosita

Vergelijkbare artikelen

Kan mijn iPhone niet streamen naar tv? :: Kan je streamen naar macbook?
Handige links