Huis > W > Wat Kost Applecare Iphone X?

Wat kost AppleCare iPhone X?

ProductKosten AppleCareEigen risico*
iPhone X€ 229,-€ 29,- / € 99,-
iPhone 8 Plus€ 169,-€ 29,- / € 99,-
iPhone 8€ 149,-€ 29,- / € 99,-
iPhone 7 Plus€ 169,-€ 29,- / € 99,-

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Is iPhone verzekerd?

Bij het verzekeren van je Apple smartphone heb je de keuze uit een basis telefoonverzekering en een compleet telefoonverzekering. De compleet telefoonverzekering dekt diefstal wanneer je iPhone gestolen wordt. Het risico dat je Apple telefoon gestolen wordt is in vergelijking met Android telefoons groter. Dit in overweging nemend, wat vergoed applecare? AppleCare+ voor iPhone is een verzekering waarmee je tot twee jaar lang recht hebt op deskundige ondersteuning1 en gedekt bent tegen hardwarereparaties,2 inclusief elke 12 maanden maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje, elk met een eigen risico van € 29 bij schade aan het display of het glas aan de

Men kan zich ook afvragen: heeft mijn telefoon applecare?

Er zijn een paar manieren om te bepalen of uw iPhone AppleCare-dekking heeft. Eén manier is om te controleren of je iPhone in aanmerking komt voor AppleCare+ door het serienummer van je iPhone in te voeren op de website van Apple. Als je iPhone door AppleCare+ wordt gedekt, staat er "AppleCare+ dekking: Active" en wordt de vervaldatum van de dekking vermeld. Je kunt ook de Apple supportlijn bellen om te vragen naar de status van je dekking. Is AppleCare dekking gratis? Nee, AppleCare-dekking is niet gratis. AppleCare is een uitgebreide garantie die je iPhone, iPad of iPod tot twee jaar na de aankoopdatum dekt. De garantie omvat hardwarereparaties, softwareondersteuning en dekking van AppleCare+ voor schade door ongevallen. AppleCare+ kost € 99 voor een iPhone en € 149 voor een iPad.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe betaal je AppleCare?

De betaalmethode voor uw AppleCare-abonnement annuleren of...

  • Het nummer van de AppleCare-overeenkomst. Log in bij Mijn support om uw overeenkomstnummer op te zoeken.
  • Het serienummer van het apparaat dat door het abonnement wordt gedekt. Lees hoe u het serienummer vindt.
  • De originele aankoopbon.
Dienovereenkomstig, wat moet je doen als iemand je telefoon kapot maakt? De aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die iemand anders (per ongeluk) aan je spullen toebrengt. Deze verzekering is speciaal voor dit doel bedoeld. Als iemand anders je telefoon per ongeluk kapot maakt dan is het de aansprakelijkheidsverzekering van deze persoon de partij die de schade vergoed.

Wat is hardware dekking?

APPLE WIJST ELKE VERKLARING EN/OF GARANTIE VAN DE HAND DAT APPLE IN STAAT IS OM ONDER DEZE GARANTIE APPLE PRODUCTEN TE REPAREREN OF HET APPLE PRODUCT TE VERVANGEN ZONDER RISICO OF VERLIES TEN AANZIEN VAN INFORMATIE DIE OP HET APPLE PRODUCT IS OPGESLAGEN. Wat kost bellen met Apple support? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de kosten voor het bellen naar Apple support variëren afhankelijk van het specifieke probleem dat wordt aangepakt en het land waarin wordt gebeld. Over het algemeen is de ondersteuning van Apple echter gratis voor de meeste problemen.

Hoe weet je of je een refurbished iPhone hebt?

Er zijn een paar manieren om te zien of uw iPhone refurbished is. Eén manier is om het serienummer van het toestel te controleren. Het serienummer van een refurbished iPhone begint met "FF". Een andere manier om dit te zien is door te kijken naar fysieke tekenen van slijtage. Gereviseerde iPhones hebben vaak krassen of deuken op de behuizing. Tot slot kun je de verpakking van de iPhone controleren. Gereviseerde iPhones komen vaak in een witte doos, in plaats van een bruine.

Door Mazurek

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien wat voor type iPhone Ik heb? :: Hoe oud is mijn iPhone XS?
Handige links