Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Wat Voor Type Iphone Ik Heb?

Hoe kan ik zien wat voor type iPhone Ik heb?

Je kunt het modelnummer terugvinden in de instellingen app van je iPhone.

  • Open de Instellingen app en ga naar het onderdeel Algemeen.
  • Kies voor de optie Info.
  • Bij het Modelnummer zie je vervolgens een nummer staan zoals MWHM2ZD/A.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik checken of mijn iphone echt is?

Middels het serienummer kun je controleren of het om een echt, legitiem Apple product gaat. Zoek het serienummer van het te kopen toestel op via Instellingen >> Algemeen >> Info. Vul dit nummer vervolgens in in de Apple Garantie Database, je ziet direct of het toestel nog binnen garantie is. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen applecare kopen? Een AppleCare-abonnement op uw apparaat kopen

Open Instellingen op uw iPhone, iPad of iPod touch. Ga naar 'Algemeen' > 'Info'. Tik op 'AppleCare+-dekking beschikbaar'. Als u 'AppleCare+-dekking beschikbaar' niet ziet, controleert u of uw apparaat in aanmerking komt.

Wat kost AppleCare voor iPad?

AppleCare voor iPad kost € 99 en biedt dekking gedurende twee jaar vanaf de aankoopdatum. Het omvat hardwaredekking voor je iPad, de batterij en meegeleverde accessoires, evenals softwareondersteuning voor iOS en iCloud. AppleCare+ biedt ook dekking voor maximaal twee gevallen van onopzettelijke schade, waarvoor telkens 49 euro aan servicekosten in rekening wordt gebracht. Wat kost AppleCare MacBook? AppleCare voor een MacBook kost doorgaans zo'n 349 euro.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Welke verzekering dekt kapotte telefoon?

Op de Inboedelverzekering is je telefoon verzekerd als schade of diefstal in je woning plaatsvindt. Let op: vallen en (om)stoten van je telefoon is alleen verzekerd op de Inboedelverzekering All-Risk. Wat als je schade maakt bij een ander? Advies: meld de schade bij de verzekeraar van de ander

Het bedrag dat de verzekering vergoedt van de persoon die schade heeft, is vaak hoger dan het bedrag dat wij betalen op een aansprakelijkheidsverzekering. Een inboedel- of woonhuisverzekering vergoedt vaak het bedrag waarvoor je de spullen nu nieuw koopt.

Vervolgens, wie moet de schade melden?

In de meest ideale situatie is het voldoende om de gezamenlijke schadeaangifte en een aansprakelijkheidsstelling te sturen naar de tegenpartij. De verzekeraar van de tegenpartij regelt eventueel nog een expertise om de schade aan jouw auto vast te stellen en er wordt uitgekeerd. Helaas is het niet altijd zo eenvoudig. Dus, wat is een vervangend product? Een vervangend product is een product dat kan worden gebruikt in plaats van een ander product. Als een klant bijvoorbeeld op zoek is naar een bepaald type product, maar het is niet op voorraad, kan de klant een vervangend product vinden dat aan zijn behoeften voldoet.

Bovendien, kun je chatten met apple?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van wat je probeert te bereiken en welke hulpmiddelen je tot je beschikking hebt.

Door Goraud

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een bewegende achtergrond iPhone? :: Wat kost AppleCare iPhone X?
Handige links