Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Iphone Xr Niet Meer Aangaat?

Wat moet je doen als je iPhone XR niet meer aangaat?

iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS gaat niet meer aan

  1. Druk op de volume-omhoog-knop.
  2. Druk tegelijk op de volume-omlaag-knop.
  3. Houd de aan/uit-knop (óók tegelijkertijd) ingedrukt tot het Apple logo in beeld staat.
  4. Je iPhone start vervolgens opnieuw op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, hoe kun je een iphone resetten zonder apple id?

iPhone resetten zonder Apple ID

  1. Stap 1: Start op je computer iTunes op en verbind je computer met een USB kabel.
  2. Stap 2: Schakel vervolgens je iPhone uit.
  3. Stap 3: Druk de homeknop in en houd deze 3 seconden ingedrukt.
  4. Stap 4: Druk dan de powerknop en homeknop tegelijk in en houd deze allebei voor 10 seconden ingedrukt.
Hoe reset je je iPhone als die geblokkeerd is? Zo gaat dat:
  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar 'Overzicht' of 'Algemeen'.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op 'Herstel iPhone'.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.

Dit in overweging nemend, hoe reset je een iphone helemaal?

Er zijn een paar manieren om een iPhone volledig te resetten:
1. Als u uw gegevens wilt behouden en alleen de instellingen van uw iPhone wilt resetten, kunt u naar Instellingen -> Algemeen -> Reset -> Alle instellingen resetten. Dit zal uw instellingen terugzetten naar de standaard, maar zal uw gegevens niet verwijderen.
2. Als u al uw gegevens wilt wissen en opnieuw wilt beginnen, kunt u naar Instellingen -> Algemeen -> Reset -> Alle inhoud en instellingen wissen. Dit zal alles van je iPhone verwijderen, inclusief je gegevens, instellingen en apps.
3. Als u uw iPhone in de fabriek wilt resetten zonder uw gegevens te wissen, kunt u uw iPhone op een computer aansluiten en iTunes gebruiken om de fabrieksinstellingen te herstellen. Hierdoor blijven je gegevens behouden, maar worden je instellingen opnieuw ingesteld en alle apps die je hebt geïnstalleerd verwijderd.
4. Als u uw iPhone in de fabriek wilt resetten en uw gegevens wilt wissen, kunt u dit doen door de aan/uit-knop en de home-knop enkele seconden samen ingedrukt te houden totdat de iPhone opnieuw opstart en het Apple-logo verschijnt. Laat vervolgens de aan/uit-knop los en blijf de home-knop ingedrukt houden totdat de iPhone in de herstelmodus komt. Eenmaal in de herstelmodus kun je iTunes gebruiken om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn iphone resetten? Er zijn een paar manieren om je iPhone te resetten. De eerste manier is om naar de app Instellingen te gaan en op Algemeen te tikken. Scroll vervolgens naar de onderkant en tik op Reset. Vanaf daar kun je ervoor kiezen om je toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.
De tweede manier om je iPhone te resetten is door het via iTunes te doen. Hiervoor moet je je iPhone op je computer aansluiten en iTunes openen. Zodra iTunes geopend is, klik je op het apparaat icoontje in de linkerbovenhoek. Klik vervolgens op het tabblad Samenvatting en klik op de knop iPhone herstellen.
De derde manier om je iPhone te resetten is door alle inhoud en instellingen te wissen. Ga hiervoor naar de Instellingen-app en tik op Algemeen. Scroll vervolgens naar beneden en tik op Reset. Vanaf daar kun je ervoor kiezen om alle inhoud en instellingen van je toestel te wissen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, wat is er aan de hand als een iphone niet meer aan gaat?

Als je iPhone niet meer aan gaat of op zwart scherm blijft staan, maar wél over voldoende accu beschikt, is het toestel mogelijk vastgelopen. In dit geval kun je het toestel geforceerd opnieuw opstarten. Dit lost veel problemen op. Dienovereenkomstig, waarom gaat mijn telefoon niet meer aan? Check of de kabel en de oplader werken. Probeer ze met een ander apparaat. Check of de kabel goed is aangesloten op de oplader en je telefoon. Check of de poort van je telefoon geen stof of pluisjes bevat.

Dienovereenkomstig, hoe weet je of de batterij van je iphone kapot is?

Hoe weet ik of ik mijn iPhone batterij moet vervangen?

  • Ga naar de 'Instellingen'-app op je iPhone.
  • Scrol naar beneden en kies voor 'Batterij'.
  • Ga dan naar 'Batterijconditie'.
  • In het volgende scherm zie je het percentage staan bij 'Maximumcapaciteit'.
Hoe haal je Activeringsslot weg? Activeringsvergrendeling is een functie van iOS die is ontworpen om dieven af te schrikken door de Apple ID en het wachtwoord van de gebruiker te vragen voordat iemand het apparaat kan wissen of opnieuw kan activeren. Als u uw Apple ID of wachtwoord bent vergeten, of als u een gebruikte iPhone hebt gekocht waarop Activeringsvergrendeling is ingeschakeld, moet u contact opnemen met Apple Support om dit te laten verwijderen.

Dienovereenkomstig, hoe kan je iets downloaden zonder apple id?

Er is geen manier om iets te downloaden zonder een Apple ID. Een Apple ID is vereist om toegang te krijgen tot alle diensten van Apple, inclusief de App Store.

Door Jolynn

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je Apple ID verwijderen zonder wachtwoord? :: Kan ik iPhone 13 opladen met oude kabel?
Handige links