Huis > H > Hoe Stream Ik Van Mijn Iphone Naar Chromecast?

Hoe stream ik van mijn iPhone naar Chromecast?

Stap 4: Video streamen

  1. Open op je iPhone een geschikte Chromecast-app, bijvoorbeeld YouTube of Netflix.
  2. In het hoekje zie je het Cast-symbool. Tik erop.
  3. Geef aan naar welke Chromecast je wilt streamen.
  4. Wacht tot de content op je tv verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, hoe verbind ik mijn iphone met chromecast?

Een Chromecast of Chromecast Ultra instellen

  1. Open de app Instellingen van je iPhone of iPad.
  2. Tik op Bluetooth zet Bluetooth aan.
  3. Ga terug naar de hoofdpagina Instellingen.
  4. Tik op Privacy Lokaal netwerk zet de Google Home-app aan.
  5. Ga terug naar de Google Home-app. .
Kun je Chromecast gebruiken met iPhone? Met een Chromecast kun je de belangrijkste media-apps in iOS (zoals Netflix, YouTube en Spotify) streamen, maar niet alles. De Foto's-app van de iPhone bijvoorbeeld. En ook bij andere apps is Chromecast niet mogelijk, of simpelweg niet toegestaan.

Bovendien, waarom wil mijn telefoon niet casten?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je telefoon niet kan casten:
De meest voorkomende reden is dat je telefoon en het apparaat waarnaar je probeert te casten niet op hetzelfde WiFi-netwerk zitten. Zorg ervoor dat beide apparaten op hetzelfde WiFi-netwerk zijn aangesloten.
Een andere mogelijke reden is dat de casting-functie niet is ingeschakeld op je telefoon. Ga naar de instellingen van je telefoon en zoek naar de optie "Cast" of "Spiegelen".
Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat de software van uw telefoon niet compatibel is met het apparaat waarnaar u probeert te casten. Zorg ervoor dat beide apparaten de nieuwste software hebben en dat ze compatibel zijn met elkaar. Waarom vind mijn telefoon de Chromecast niet? Een reden waarom uw telefoon de Chromecast mogelijk niet vindt, is dat de Chromecast en de telefoon zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk moeten bevinden. Als dat niet het geval is, kan de telefoon de Chromecast niet vinden. Een andere reden kan zijn dat de Chromecast niet goed is ingesteld. Om de Chromecast in te stellen, moet je hem op een HDMI-poort van je tv aansluiten en vervolgens de instructies op het scherm volgen.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Bovendien, waarom kan ik niet streamen naar samsung tv?

Als de draadloze verbinding problemen oplevert, probeer dan een HDMI-adapter te gebruiken om je apparaat op de tv aan te sluiten. Officiële Samsung HDMI-adapters worden apart verkocht en bieden ondersteuning voor apparaten met USB-C-poorten. Dit in overweging nemend, hoe play4 casten? In het onderstaande stappenplan vertellen we je hoe je GoPlay-content streamt naar een televisie met Chromecast.

  1. Ga naar de website van GoPlay binnen de Google Chrome-browser.
  2. Druk op de drie puntjes rechts in beeld, waarmee je de instellingen opent.
  3. Druk op Casten…
  4. Selecteer onder Bronnen hetgeen je wil casten.

Hoe kan ik mijn telefoon koppelen aan mijn tv?

Zorg ervoor dat je telefoon en je tv met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn. Scrol op je telefoon naar beneden, zodat je het snelpaneel in beeld krijgt. Zet Smart View aan. Je krijgt nu alle apparaten zien die beschikbaar zijn. Hoe cast ik van iPhone naar tv? Er zijn een paar verschillende manieren om van een iPhone naar een tv te casten. De meest gebruikelijke manier is om een Apple TV te gebruiken, die een ingebouwde functie heeft die AirPlay heet. Met AirPlay kun je draadloos audio en video van je iPhone naar je tv streamen.
Een andere manier om van een iPhone naar een tv te streamen is met een Google Chromecast. Chromecast is een klein apparaatje dat je in de HDMI-poort van je tv steekt en waarmee je inhoud van je iPhone (of een ander compatibel apparaat) naar je tv kunt streamen.
Tot slot kun je ook een HDMI-kabel gebruiken om je iPhone rechtstreeks op je tv aan te sluiten. Hiervoor moet u de Lightning-naar-HDMI-adapter gebruiken die bij uw iPhone is geleverd.

Mensen vragen ook: kan geen beschikbare netwerken vinden?

Als je toestel geen beschikbare netwerken kan vinden, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:
1. Start uw apparaat opnieuw op. Hierdoor wordt de netwerkverbinding vaak vernieuwd en kan uw apparaat beschikbare netwerken vinden.
2. Als u zich in een gebied met veel interferentie bevindt (zoals een drukke stad), probeer dan de vliegtuigmodus een paar seconden in te schakelen en vervolgens weer uit te schakelen. Hierdoor worden alle draadloze verbindingen op uw toestel uitgeschakeld, zodat het zonder interferentie naar netwerken kan scannen.
3. Controleer of de draadloze radio van uw apparaat is ingeschakeld. Op de meeste apparaten kan dit in de Instellingen-app.
4. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan naar een andere locatie te verhuizen. Soms kan het probleem aan je huidige locatie liggen en niet aan je apparaat.

Door Adrien Rinaldi

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Netflix opnieuw instellen? :: Hoe verander ik Netwerk Chromecast?
Handige links