Huis > I > Is Een Airtag Handig?

Is een AirTag handig?

De AirTag is een handig en gemakkelijk accessoire om je spullen terug te vinden. Hij is simpel in gebruik te nemen en de functie voor nauwkeurig zoeken werkt goed. Wel moet je al redelijk dichtbij de AirTag zijn om pijlen op het scherm te zien en geluidjes af te spelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik mijn AirTag vinden?

Je kunt je AirTag op de kaart bekijken door de Zoek mijn app te openen en de AirTag te selecteren die je wilt zoeken. Als de AirTag zich binnen het bereik van je apparaat bevindt, zie je hem op de kaart.

Dit in overweging nemend, wat kan je doen met een airtag?

Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de 'Zoek mijn'‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden uithangen. Dit in overweging nemend, waar airtag kopen? Waar kun je de AirTags kopen? De AirTag kopen kan uiteraard in de Apple Store, bij Apple zelf. Een voordeel van het bestellen van de AirTags bij Apple is dat je ze daar gratis kunt laten personaliseren. Zo laat je er een combinatie van emoji, tekst en cijfers op graveren.

Men kan zich ook afvragen: welke gps tracker kat?

Er is geen zeker antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van individuele voorkeuren en behoeften. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een kleine en onopvallende GPS-tracker voor hun kat, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een grotere GPS-tracker met meer functies. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welke GPS tracker het beste is voor hun kat. Welke afstand werkt AirTag? AirTag werkt tot op een afstand van 100 meter.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je de AirTag voor?

U bent niet afhankelijk van alleen iPhone-bezitters, ook mensen met Android-toestellen kunnen u helpen uw AirTag terug te vinden. De AirTag kan gescand worden met een ingebouwde Near Field Communication chip.

Hoe lang gaat een AirTag mee?

De AirTag bevat een vervangbare CR2032-knoopcelbatterij en staat volgens Apple garant voor een accuduur van ongeveer 1 jaar. Gelukkig kun je te allen tijde het batterijniveau raadplegen zodat je weet hoe lang je de Tag nog kunt gebruiken. Is een AirTag waterdicht? AirTags hebben een batterij die door de gebruiker verwisseld kan worden, die ongeveer een jaar meegaat. De labels zijn stof- en waterdicht met de IP67-certificering.

Waarom een AirTag?

#1 Uiterst nauwkeurige tracking. Doordat de toestellen uit de iPhone 11 en iPhone 12 serie beide voorzien zijn van Apple's U1-chip, is het mogelijk om items nauwkeurig te volgen. Gezien de AirTag van diezelfde chip gebruikmaakt krijg je niet een globale schatting van waar het product eventueel zou kunnen zijn. Daarvan, wat kost een airtag? Een airtag kost ongeveer €30. Dit is afhankelijk van de winkel waar je het koopt.

En nog een vraag, hoe duur is een airtag?

Een airtag kost 35 euro.

Door Sverre

Vergelijkbare artikelen

Kun je een kat traceren? :: Hoe vaak update AirTag?
Handige links