Huis > W > Wat Is Het Bereik Van De Airtag?

Wat is het bereik van de AirTag?

Bereik 80 à 100 meter

Valt de Airtag buiten dit bereik, dan is dat ook geen ramp. De tracker maakt contact met passerende iPhones en kan je op deze manier blijven informeren over de locatie. Dit werkt vrij goed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik mijn AirTag vinden?

Je kunt je AirTag op de kaart bekijken door de Zoek mijn app te openen en de AirTag te selecteren die je wilt zoeken. Als de AirTag zich binnen het bereik van je apparaat bevindt, zie je hem op de kaart.

Dienovereenkomstig, wat is de maximale afstand van airtag?

De AirTag werkt met Bluetooth LE, zoals op de tracker vermeldt staat. Over de exacte Bluetooth-versie is nog geen informatie te vinden. Als het Bluetooth 5.0 is, zou het een bereik van 240 meter hebben, maar het kan ook Bluetooth 4. Hoe volg ik AirTag? Open de Zoek mijn-app en tik op het tabblad 'Objecten'. Kies de AirTag die u wilt zoeken en tik op 'Zoek' . Volg de instructies op het scherm en loop dan rond totdat uw iPhone verbinding maakt met de AirTag. Op uw iPhone wordt de afstand tot en richting naar uw AirTag weergegeven.

Je kunt ook vragen kan iemand anders mijn airtag zien?

Als u uw AirTag verliest en iemand vindt hem, kan hij zijn naam (als u er een hebt toegewezen) en zijn locatie op een kaart zien. Als de AirTag beweegt, kunnen ze ook de huidige locatie zien. Als u een melding op uw AirTag hebt ingesteld, ontvangt u ook een melding als hij wordt verplaatst of als de batterij bijna leeg is. Dus, waar gebruik je airtags voor? De meest voorkomende toepassing van airtags is het volgen van voorwerpen of personen. U kunt een airtag bijvoorbeeld gebruiken om uw kind, uw huisdier of uw bagage te volgen. U kunt een airtag ook gebruiken om uw auto terug te vinden op een drukke parkeerplaats, of om uw fitnessdoelen te volgen. Airtags kunnen ook worden gebruikt om uw locatie te delen met vrienden en familie, of om de weg terug te vinden naar een specifieke locatie.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je de AirTag voor?

U bent niet afhankelijk van alleen iPhone-bezitters, ook mensen met Android-toestellen kunnen u helpen uw AirTag terug te vinden. De AirTag kan gescand worden met een ingebouwde Near Field Communication chip.

Je kunt ook vragen wat kan je doen met een airtag?

De AirTag is een accessoire voor de iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Met deze tracker kun je voorwerpen opzoeken die je kwijt bent. Je bevestigt 'm bijvoorbeeld aan je sleutelbos, portemonnee of tas, zodat je altijd weet waar ze zijn. En nog een vraag, waarom maakt airtag geluid? Er wordt niet alleen een geluid afgespeeld wanneer je dit handmatig activeert, ook automatisch kan de AirTag een geluid produceren. Wanneer een AirTag wordt verplaatst die een tijdje gescheiden is van degene die hem geregistreerd heeft, wordt er een geluid afgespeeld om mensen in de buurt te waarschuwen.

Is een AirTag waterdicht?

AirTags hebben een batterij die door de gebruiker verwisseld kan worden, die ongeveer een jaar meegaat. De labels zijn stof- en waterdicht met de IP67-certificering. Hoe verbind je een AirTag met je telefoon? To connect an AirTag to your phone, you need to have an iPhone or iPad with iOS 14.5 or later installed. Once you have that, you can put your AirTag into discovery mode by holding it down for a few seconds. After that, you should see it pop up on your screen as an AirTag that can be connected to. Simply tap on it and follow the prompts to finish setting it up!

Wat kost een AirTag?

De prijs van een AirTag is ongeveer 35 euro. Dit is afhankelijk van de winkel waar je het koopt.

Door Isabella

Vergelijkbare artikelen

Hoe vaak update AirTag? :: Hoe reset je Time Capsule?
Handige links