Huis > K > Kan Ik Meten Met Mijn Iphone?

Kan ik meten met mijn iPhone?

Eén meting doen

  • Open de app Meten en volg de instructies op het scherm, waarbij u wordt gevraagd uw apparaat te bewegen.
  • Beweeg het apparaat tot de stip zich op het beginpunt van uw meting bevindt en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, waar zit meten op iphone?

De 'Meten'-app van iPhone

  1. Met je camera richt je op iets wat je wil meten.
  2. Als dat niet het geval is, tik je op het plusje om een punt vast te zetten;
  3. Vervolgens richt je de camera op het punt tot waar je wil meten.
  4. Druk op het plusje om de lijn vast te zetten.
Men kan zich ook afvragen: hoe meet iphone afstand? De iPhone kan stappen meten dankzij een kleine chip, die in 2013 werd ingevoerd. Deze 'M-series motion coprocessor' is een chip die sensordata verzamelt van de versnellingsmeter, gyroscoop en het digitale kompas in de iPhone. Hiermee is het mogelijk om de beweging en de richting ervan te meten.

Hoe meet je iets met je telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om iets te meten met je telefoon. Eén manier is om de ingebouwde meet-app te gebruiken. Open hiervoor de app en selecteer het object dat u wilt meten. Plaats vervolgens de telefoon op een uiteinde van het object en druk op de knop om te beginnen met meten. De app zal de sensoren van de telefoon gebruiken om het object te meten.
Een andere manier om iets te meten met je telefoon is door een meetapp van derden te gebruiken. Er zijn een paar verschillende apps beschikbaar, maar ze werken allemaal op dezelfde manier. Om een van deze apps te gebruiken, opent u de app en selecteert u het object dat u wilt meten. Plaats vervolgens de telefoon op een uiteinde van het object en druk op de knop om te beginnen met meten. De app zal de sensoren van de telefoon gebruiken om het object te meten.
Tot slot kun je ook de camera op je telefoon gebruiken om iets te meten. Open hiervoor de camera-app en richt de camera op het object dat u wilt meten. Gebruik vervolgens de zoomfunctie om in te zoomen op een uiteinde van het object. Zodra je het object scherp hebt, tik je op het scherm om een foto te maken. Meet vervolgens de lengte van het object op de foto met een liniaal of meetlint. Dit in overweging nemend, hoe kun je meten zonder liniaal? Er zijn een paar manieren om te meten zonder liniaal. Eén manier is om een meetlint te gebruiken. Een andere manier is om een meetlat of een meetstok te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe werkt de meet app?

Google Meet via de app

  • Open de app.
  • Tik op Doorgaan.
  • Google Meet wil toestemming om video op te nemen en foto's te maken.
  • De app wil ook toestemming op audio op te nemen.
  • Log in met uw Google-account.
  • Tik op Nieuwe vergadering om een nieuwe vergadering te beginnen.
Hoe werkt de app meten op iPhone? Dit is de iOS 12 Measure-app

De Measure-app werkt heel simpel. Je opent de app, beweegt je iPhone heen en weer om de kamer te scannen en daarna kun je beginnen met meten. Met een druk op de plus-knop plaats je het beginpunt, waarna je de iPhone kunt bewegen om een digitaal meetlint te trekken.

Waar zit waterpas op iPhone?

iPhone waterpas in Meten-app iOS 12

Open de app Meten. Met de linker-tab, 'Maat', kun je voorwerpen meten. Naast het meetlint vind je via het tweede tabblad 'Niveau' een waterpas. Leg of zet je iPhone op een voorwerp; het scherm wordt groen en je iPhone trilt eventjes als het recht staat.
Dit in overweging nemend, hoe kun je meten hoe lang je bent? Er zijn een paar verschillende manieren om je lengte te meten. Eén manier is om een meetlint te gebruiken. Je kunt ook een liniaal of een meetlat gebruiken. Een andere manier is om naast een muur te gaan staan en aan te geven tot waar je hoofd reikt, en dan de afstand van de grond tot je merkteken te meten.

Hoe meet een stappenteller?

Een stappenteller meet stappen door beweging te detecteren. Hij bestaat meestal uit een klein, rechthoekig apparaatje dat aan een riem of tailleband wordt bevestigd. Het apparaatje heeft een verend mechanisme dat elke stap telt terwijl de drager loopt. De stappenteller toont vervolgens het aantal genomen stappen op een klein digitaal scherm.

Door Eyde Koppang

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn stappen tellen? :: Hoe zet je iets in klein kapitaal?
Handige links