Huis > H > Hoe Kan Ik In Outlook 365 Mijn Mail Doorsturen Naar Mijn Prive Mailadres?

Hoe kan ik in Outlook 365 mijn mail doorsturen naar mijn prive mailadres?

Office 365 e-mail account forwarder instellen

  1. U logt in op de Outlook Web App van Office 365 met het e-mailaccount waar u de forwarder op in wilt instellen.
  2. Klik boven op de pagina op Instellingen >E-mail.
  3. Klik op Doorsturen.
  4. Klik op Doorsturen starten en voer in het tekstvlak het gewenste e-mailadres in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik een mail beantwoorden?

Een e-mailbericht beantwoorden

  1. Kies in uw berichtenlijst het bericht dat u wilt beantwoorden.
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek van het berichtenvenster of of selecteer. en kies vervolgens beantwoorden of Allen beantwoorden.
  3. Typ uw antwoord en selecteer Verzenden.
Vervolgens, wat is een forward adres? Een forward adres is met andere woorden een extra e-mail adres waarvan de e-mail wordt afgeleverd op een e-mail adres van uw keuze. Een voorbeeld: Rik wil ook het e-mailadres [email protected], maar wil geen nieuwe mailbox aanmaken of gebruiken dan het e-mail-adres dat hij nu gebruikt (bv. [email protected]).

Wat dit betreft, kan geen berichten doorsturen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen berichten kunt doorsturen. Controleer eerst of het bericht dat u probeert door te sturen is gemarkeerd als niet doorstuurbaar. Zo ja, dan kan dit komen doordat de inhoud van het bericht gevoelige informatie bevat of doordat de afzender het doorsturen van dit bericht heeft uitgeschakeld. Ten tweede, probeer het bericht door te sturen naar een ander e-mailadres om te zien of het doorkomt. Zo ja, dan kan het probleem liggen bij het eerste e-mailadres waarnaar u het bericht probeerde door te sturen. Controleer ten slotte uw e-mailinstellingen om er zeker van te zijn dat doorsturen is ingeschakeld. Waar vind ik de instellingen van Outlook? Microsoft Outlook-instellingen vindt u door het tabblad "Bestand" te openen en "Opties" te selecteren in het uitklapmenu. Van hieruit kunt u kiezen uit verschillende categorieën instellingen aan de linkerkant, waaronder "Mail", "Agenda", "Contacten" en meer.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

En nog een vraag, hoe lang stuurt ziggo mail door?

De eerste 6 maanden worden je mailtjes nog automatisch naar een nieuw mailadres doorgestuurd, maar daarna niet meer. Wees dus goed voorbereid! Je kan je oude e-mails niet meenemen als je overstapt naar een andere provider. Belangrijke mailtjes moet je dus op een andere manier opslaan. Vervolgens, hoe kan ik meerdere mails tegelijk doorsturen met outlook? Meerdere berichten doorsturen als één gecombineerd bericht

  1. Klik in een van uw e-mailmappen op een van de berichten, houd Ctrlingedrukt en klik vervolgens op elk extra bericht.
  2. Klik in het menu Start op Doorsturen of druk op Ctrl+F op het toetsenbord.

Hoe moet je Outlook instellen?

Selecteer Bestand > Account toevoegen. Wat u vervolgens te zien krijgt, is afhankelijk van uw versie van Outlook. Voer uw e-mailadres in en klik op Verbinding maken. Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in en selecteer Volgende. Dienovereenkomstig, hoe verplaats ik een document naar een map? Er zijn twee manieren om een document naar een map te verplaatsen:
1. Klik met de rechtermuisknop op het document en selecteer "Knippen". Navigeer vervolgens naar de gewenste map en klik nogmaals met de rechtermuisknop. Selecteer "Plakken" in het menu.
2. U kunt ook klikken en het document naar de gewenste map slepen.

Kan mail niet verplaatsen naar map?

Er zijn een paar redenen waarom u geen mail kunt verplaatsen naar een map. Eén reden kan zijn dat de map waarnaar u de mail probeert te verplaatsen niet bestaat. Een andere reden kan zijn dat u geen toegang heeft tot de map. Als u probeert mail te verplaatsen naar een map op een andere account, heeft u daar misschien geen toestemming voor. Tenslotte kan de mail vergrendeld zijn. Als u probeert mail te verplaatsen naar een map op een andere account, moet u de mail eerst ontgrendelen.

Door Lala

Vergelijkbare artikelen

Hoe mails in Outlook automatisch doorsturen? :: Hoe mail in Outlook automatisch doorsturen?
Handige links