Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Mail Meer Op Mijn Iphone?

Waarom krijg ik geen mail meer op mijn iPhone?

Vraag uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of er voor uw e-mailaccount beveiligingsmaatregelen of beperkingen van kracht zijn, zoals twee-staps-verificatie. Misschien is er een speciaal wachtwoord nodig of moet u autorisatie aanvragen bij uw e-mailaanbieder voordat u e-mail kunt versturen en ontvangen op uw apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, waarom werkt mijn mail niet meer?

Het is mogelijk dat uw firewall, antivirus of netwerkinstellingen uw e-mailprogramma blokkeren. Schakel uw firewall en antivirus tijdelijk uit en probeer het opnieuw. Op een computernetwerk kunnen bepaalde poorten geblokkeerd zijn. Probeer op een ander netwerk verbinding te maken, bijvoorbeeld via uw mobiele provider. Kan geen mail meer ontvangen? Controleer of alle instellingen van uw e-mail programma correct staan (zie hier). Controleer of u een antivirus programma/firewall hebt. Indien u die hebt, kunt u best eens proberen om deze te deactiveren/verwijderen. Uit ervaring merken we dat deze programma's regelmatig aan de oorzaak liggen van e-mail problemen.

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn mails weer binnen?

Er zijn een paar manieren om uw mail terug te krijgen als u die kwijt bent. Eén manier is om contact op te nemen met uw mailprovider en hen te vragen uw mail te herstellen. Een andere manier is om een mailherstelprogramma te gebruiken om uw mail te herstellen. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn mail terug op mijn iphone? Er zijn een paar manieren om je mail op je iPhone op te halen. Een manier is om naar de instellingen-app te gaan en op de optie mail, contacten en agenda's te klikken. Van daaruit kunt u selecteren van welke accounts u mail wilt ontvangen. Een andere manier om mail op je iPhone op te halen is door een specifieke e-mail app te downloaden uit de app store. Zodra de app is gedownload, kunt u zich aanmelden met de gegevens van uw e-mailaccount en beginnen met het ontvangen van uw e-mail.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kan geen mail meer ontvangen via Outlook?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken. Daarvan, waar vind ik mijn e-mail instellingen? Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm

  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...

Waar zijn mijn mails gebleven Gmail?

Klik in het zoekvak op de pijl-omlaag. . Klik op het dropdownmenu Alle berichten, selecteer Mail & Spam & Prullenbak. Geef wat informatie op die in de ontbrekende e-mails moet staan. Hoe krijg ik mijn postvak IN weer terug? Er zijn een paar manieren om uw inbox terug te krijgen, afhankelijk van wat u met "inbox" bedoelt.
Als je verwijst naar je e-mail inbox, is het eerste wat je moet controleren of je al dan niet filters hebt ingesteld die e-mails uit je inbox kunnen leiden. U kunt dit doen door naar uw e-mailinstellingen te gaan en de filteropties te bekijken.
Als u geen filters ziet die het probleem kunnen veroorzaken, is de volgende stap de spamfolder van uw e-mailaccount te controleren. Mogelijk worden uw e-mails automatisch als spam gemarkeerd en naar die map gestuurd.
Als u uw inbox nog steeds niet ziet, is de volgende stap contact opnemen met uw e-mailprovider en hem om hulp vragen. Zij kunnen u misschien vertellen waarom uw inbox leeg is en hoe u het probleem kunt oplossen.
Als u verwijst naar uw inbox op sociale media, is het eerste wat u moet doen de privacy-instellingen voor uw account controleren. Het is mogelijk dat je per ongeluk je inbox privé hebt gemaakt, waardoor niemand je berichten kan sturen.
Als je inbox na het controleren van de privacy-instellingen nog steeds leeg is, is de volgende stap om contact op te nemen met de klantenservice van het sociale mediaplatform. Zij kunnen u misschien helpen het probleem op te lossen en uw inbox terug te krijgen.

Kun je definitief verwijderde mail terughalen?

Als u een e-mail verwijdert, wordt deze verplaatst naar een prullenbak of vuilnismap, waar hij wordt bewaard totdat u hem definitief verwijdert of de prullenbakmap leegmaakt. Zodra u de prullenmand leegt, is de e-mail permanent verwijderd en kan hij niet meer worden teruggehaald.

Door Otte

Vergelijkbare artikelen

Waarom verdwijnen mijn mails op mijn telefoon? :: Hoe kun je zien op welke server je zit?
Handige links