Huis > K > Kan Ik Mijn E Mails Automatisch Naar Een Bepaalde Map Laten Verplaatsen Bij Binnenkomst?

Kan ik mijn e mails automatisch naar een bepaalde map laten verplaatsen bij binnenkomst?

Klik met de rechtermuisknop op een bericht in uw postvak of in een ander e-mailmap en selecteer regels. Selecteer een van de opties. Outlook stelt automatisch voor om een regel te maken op basis van de afzender en de geadresseerden. Als u wilt meer opties wilt zien, selecteert u de Regel maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een mapje in je mail?

Voeg zo een map toe:

  1. Open Mail.
  2. Klik in het linkerdeel op Mappen.
  3. Een grijs menu schuift uit. Daarin staan alle mappen die er nu zijn in het mailprogramma. Klik bovenin op het plusteken naast 'Alle mappen'.
  4. Een wit vakje met blauwe rand verschijnt. Typ een naam voor de nieuwe map.
  5. Druk op de Enter-toets.
Dit in overweging nemend, kan mail niet verplaatsen naar map? Kun je inkomende berichten in je e-mailpostvak niet meer verwijderen of verplaatsen? Dan is je postvak waarschijnlijk vol. Dit probleem kan optreden bij het gebruik van IMAP via e-mailsoftware als Outlook of Thunderbird en bij het gebruik van STRATO Webmail.

Kan de items niet verplaatsen Er is een onbekende fout opgetreden?

Sorry, we kunnen de items niet verplaatsen. Er is een onbekende fout opgetreden. Kan de items niet verplaatsen de bewerking kan niet worden uitgevoerd omdat het bericht is gewijzigd? Er zijn een paar mogelijke redenen voor deze foutmelding:
1. Het bericht kan veranderd zijn door een andere gebruiker sinds u het oorspronkelijk laadde.
2. Er kan een probleem met de database zijn waardoor het bericht niet bijgewerkt kan worden.
3. Het bericht kan geblokkeerd zijn voor bewerking door een andere gebruiker.
4. Er kan een toestemmingsprobleem zijn waardoor u het bericht niet kunt bewerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Bovendien, hoe kan ik mijn mails in een keer verwijderen?

Meerdere e-mails verwijderen

Als u opeenvolgende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u in de berichtenlijst op de eerste e-mail, houdt u Shift ingedrukt, klikt u op de laatste e-mail en drukt u vervolgens op Delete.
Hoe vind ik mijn opgeslagen mail? Outlook-gegevensbestanden (. pst) bevatten uw e-mailberichten, agenda's, contactpersonen, taken en notities. U moet Outlook gebruiken als u met de items in een PST-bestand wilt werken. Als u Outlook-gegevens archiveert, worden de items in een PST-bestand opgeslagen.

Waar kan ik mijn mails vinden?

Ga op je computer naar Gmail. Geef in het zoekvak bovenaan op waarnaar je wilt zoeken. Druk op Enter. Er wordt een lijst met e-mails weergegeven. Waar is mijn email gebleven? Er zijn een paar mogelijkheden waar uw e-mail gebleven kan zijn.
Eén mogelijkheid is dat hij naar uw spamfolder is gestuurd. Dit is een map die de meeste e-mailproviders hebben waarin ze automatisch e-mails sturen waarvan ze denken dat het spam is. Om te controleren of uw e-mail daar terecht is gekomen, kunt u in uw spammap kijken.
Een andere mogelijkheid is dat het e-mailadres waarnaar u de e-mail stuurde verkeerd is ingevoerd. In dat geval is de e-mail naar een verkeerd adres gestuurd en heeft u hem niet ontvangen.
Tenslotte kan de e-mail geblokkeerd zijn door de e-mailprovider van de ontvanger. Dit kan gebeuren als de provider van de ontvanger denkt dat de e-mail spam is. In dat geval kunt u de e-mail niet zien.

Dit in overweging nemend, hoe haal ik iets terug uit prullenbak?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen die u moet nemen om iets uit de prullenbak te halen, variëren afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt. In het algemeen kunt u echter items uit de prullenbak halen door de prullenbakmap te openen en vervolgens het item of de items te selecteren die u wilt herstellen. Zodra u het item of de items die u wilt herstellen hebt geselecteerd, kunt u de optie "herstellen" gebruiken om het item of de items terug te zetten naar hun oorspronkelijke locatie.

Door Orel Thieme

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een nieuwe map aan in Gmail? :: Hoe kan ik een map in Outlook terug vinden?
Handige links