Huis > W > Waar Is Mijn Taille?

Waar is mijn taille?

De taille-omtrek meet je tussen de onderste rib en de bovenkant van je heup. Voor het gemak kun je hierin het smalste punt aannemen. Zorg dat het meetlint loodrecht is en houd niet je buik in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe groot is 13 cm?

Lengte in inchLengte in centimeter (cm)
13 inch33,02 cm
14 inch35,56 cm
15 inch38,1 cm
16 inch40,64 cm
Dit in overweging nemend, hoe groot is 8.7 inch? Tablets met 7- en 8-inch (17,8 / 20,3 cm) schermen hebben een compact formaat en zijn bovenal handig voor onderweg. Ze zijn klein genoeg om in je tas op te bergen en licht genoeg om met je mee te dragen.

Wat is 100 cm?

100 cm is gelijk aan 1 meter. Wat dit betreft, kan iphone 12 temperatuur meten? De iPhone 12 heeft geen ingebouwde temperatuursensor, dus hij kan de temperatuur niet rechtstreeks meten. Er zijn echter een aantal apps beschikbaar die de andere sensoren van de iPhone gebruiken om de temperatuur te schatten, zoals de omgevingstemperatuursensor of de camera.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe meet iphone afstand?

De iPhone kan stappen meten dankzij een kleine chip, die in 2013 werd ingevoerd. Deze 'M-series motion coprocessor' is een chip die sensordata verzamelt van de versnellingsmeter, gyroscoop en het digitale kompas in de iPhone. Hiermee is het mogelijk om de beweging en de richting ervan te meten. Hoe hoog zit ik iPhone? Zie je geen hoogte of coördinaten op je iPhone? Geef dan het kompas de toegang tot je locatie via Instellingen ▸ Privacy ▸ Locatievoorzieningen ▸ Kompas ▸ kies voor de optie 'Bij gebruik'. In de App Store kun je overigens nog meer applicatie terugvinden die kunnen aangeven hoe hoog je op dat moment bent.

Wat is de betekenis van meten?

Meten in strikte zin is de bepaling van de grootte of de omvang van iets aan de hand van waarneming en uitgedrukt in een getalswaarde of in een eenheid met een aangegeven dimensie. Dienovereenkomstig, heeft iphone een scanner? Iphone heeft geen scanner.

Mensen vragen ook: hoe meet je je bovenbenen?

U kunt uw dijen op verschillende manieren meten. Eén manier is om een meetlint te gebruiken en de omtrek van uw dij op het breedste punt te meten. Een andere manier is een liniaal of een meetlat te gebruiken en de afstand van uw heup tot uw knie te meten.

Door Murat Carbajal

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent MEG straattaal? :: Hoe kan je je meten zonder meetlint?
Handige links