Huis > H > Hoe Krijg Ik Google Authenticator Op Mijn Nieuwe Telefoon Zonder Mijn Oude Telefoon?

Hoe krijg ik Google Authenticator op mijn nieuwe telefoon zonder mijn oude telefoon?

Eerst krijg je de vraag of je een iPhone of Android gebruikt. Vervolgens komt er een QR-code in beeld te staan. Open nu de applicatie op je nieuwe smartphone en druk op de knop voor het scannen van een barcode. Eerst moet je nog toegang geven tot de camera van je telefoon, maar daarna kun je de code scannen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is MFA verplicht?

De vereiste voor MFA is op 1 februari 2022 van kracht geworden. Klanten die momenteel geen MFA gebruiken, voldoen niet meer aan hun contractuele verplichtingen. Dienovereenkomstig, wat is een authenticatie code? Er kan een zescijferige code worden gestuurd naar een nummer dat je eerder hebt opgegeven. Codes kunnen in een sms of via een telefoontje worden gestuurd, afhankelijk van de instelling die je hebt gekozen. Geef de code op in het inlogscherm om te bevestigen dat jij het bent.

Waarom twee factor authenticatie?

Er zijn vele redenen om tweefactorauthenticatie te gebruiken, maar de belangrijkste reden is het verbeteren van de beveiliging. Twee-factor authenticatie voegt een extra beschermingslaag toe door twee vormen van identificatie te vereisen voordat toegang wordt verleend tot een account of systeem. Dit maakt het voor hackers veel moeilijker om toegang te krijgen, omdat zij beide vormen van identificatie moeten hebben. Bovendien kan tweefactorauthenticatie het ook gemakkelijker maken om een account te herstellen als het is gehackt, aangezien de tweede vorm van identificatie kan worden gebruikt om te verifiëren dat de rekeninghouder is wie hij zegt dat hij is. Wat is een Verificatieapp? Een verificatie-app is een soort software die helpt om de identiteit van gebruikers te verifiëren. Het kan worden gebruikt om de identiteit te verifiëren van iemand die probeert toegang te krijgen tot een account of dienst, of om de identiteit te bevestigen van iemand die een aankoop probeert te doen. Er zijn veel verschillende soorten verificatie-apps beschikbaar, en ze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

En nog een vraag, wat kun je doen met azure?

Azure is het cloud computing platform van Microsoft, je kan het gebruiken om je applicatie te bouwen, implementeren en beheren. Je kan internationaal schalen door middel van het wereldwijde netwerk van Microsoft-managed datacenters. Wat is een Azure AD tenant? Een tenant vertegenwoordigt een organisatie. Het is een toegewezen instantie van Azure AD die een organisatie of app-ontwikkelaar ontvangt aan het begin van een relatie met Microsoft. Deze relatie kan bijvoorbeeld beginnen met het registreren voor Azure, Microsoft Intune of Microsoft 365.

Wat is een ad account?

Active Directory (AD) is een eigen implementatie door Microsoft van de directoryservice LDAP in combinatie met DNS en Kerberos voor het gebruik in Windows-omgevingen vanaf Windows 2000. Active Directory staat beheerders toe om het beleid (rechten en instellingen) in het netwerk van een organisatie te beheren. Trouwens, kan google authenticator op 2 telefoons? Ja, u kunt Google Authenticator op meerdere telefoons en op meerdere apparaten gebruiken. U moet echter voor elke telefoon of elk apparaat een aparte account instellen.

Hoe scannen met authenticator app?

De meest gebruikelijke manier om een authenticator app te gebruiken is het scannen van een QR-code. Deze QR-code kan worden gegenereerd door een website of dienst die u gebruikt. Wanneer u de QR-code scant met uw authenticator-app, genereert deze een code die u vervolgens kunt invoeren om in te loggen of toegang te krijgen tot de dienst.

Door Flynn

Vergelijkbare artikelen

Wat is MFA Microsoft? :: Wat is MFA Office 365?
Handige links