Huis > I > Is Er Een Alternatief Voor Excel?

Is er een alternatief voor Excel?

Google Sheets (Spreadsheets): Excel alternatief. Beschikbaar online, en als app (Android/iOS)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe heet Excel op Mac?

Microsoft Office voor Mac bestaat uit Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Je kunt dit pakket kopen of een abonnement nemen op Office 365. Wat dit betreft, is er een gratis versie van excel? Excel voor het web is 100% gratis en je hebt alleen een Microsoft-account nodig. Er is ook een gratis proefversie van Excel 365 beschikbaar. Deze versie kun je gratis downloaden en 30 dagen gratis gebruiken.

Dus, welke office is gratis?

De vraag is onduidelijk. Hoe kan ik gratis Excel gebruiken? Er zijn een paar manieren om Excel gratis te gebruiken. Eén manier is om de Microsoft Office Online website te gebruiken, die een gratis, online versie van Excel biedt. Een andere manier is om de gratis proefversie van Microsoft Office te downloaden, die Excel bevat. Ten slotte zijn er een aantal gratis, open-source alternatieven voor Excel, zoals Apache OpenOffice Calc en Gnumeric.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, is libreoffice gratis?

Je kunt LibreOffice gratis downloaden op de website van LibreOffice. Net als Microsoft Office bestaat LibreOffice uit een tekstverwerker (Writer), spreadsheetprogramma (Calc) en programma's voor het bewerken van presentaties (Impress) en databases (Base). LibreOffice is verkrijgbaar op Windows, Mac OSX en Linux/GNU. Welke formule gebruiken in Excel? Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3

Heeft Apple Excel?

Vanaf vandaag is Office 365 voor het eerst beschikbaar in de Mac App Store, zodat het nog gemakkelijker wordt voor Mac-gebruikers om Word, Outlook, Excel, PowerPoint, OneNote en het hele pakket met populaire apps van Microsoft te downloaden. Dus, kan office op imac? Ja, office op een imac kan. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Je kunt office online gebruiken, of je kunt de office-app downloaden van de app store.

Trouwens, hoe duur is excel?

Excel is niet duur. Het is een programma dat je kunt kopen voor ongeveer $100.

Door Gusti

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Word en Excel? :: Wat is een alternatief voor Office?
Handige links