Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Nintendo Inlog Id?

Waar vind ik mijn Nintendo inlog ID?

Selecteer in het HOME-menu van de Nintendo Switch je profielafbeelding. Selecteer 'Gebruikersinstellingen' en vervolgens 'Nintendo-accountinstellingen bekijken'. Vul het wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd om het e-mailadres te zien dat is gekoppeld aan je Nintendo-account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen hoe nintendo-account koppelen?

Wat je kunt doen:

  1. Nadat je een gebruiker hebt aangemaakt, kun je op ieder moment SYSTEEMINSTELLINGEN kiezen in het HOME-menu.
  2. Scrol omlaag naar het gedeelte 'Gebruiker' en kies een gebruiker om de profielinstellingen te openen.
  3. Kies NINTENDO-ACCOUNT KOPPELEN.
Waarom kan ik mijn Nintendo-account niet koppelen? In de volgende gevallen kun je een Nintendo-account niet aan een Nintendo Network ID koppelen:
  • Als de Nintendo Network ID bij een gebruiker hoort die jonger dan 13 jaar is.
  • Als het land dat voor de Nintendo Network ID is geregistreerd, niet overeenkomt met het land dat voor je Nintendo-account is geregistreerd.

Kan niet inloggen op Nintendo Switch?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet kunt inloggen op je Nintendo Switch.
Controleer eerst of je het juiste e-mailadres en wachtwoord invoert. Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Als je een Nintendo Switch Online-account gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je een actief lidmaatschap hebt. Je kunt de status van je lidmaatschap controleren door naar het gedeelte Nintendo Switch Online in je accountinstellingen te gaan.
Als je een Nintendo-account gebruikt dat is gekoppeld aan een sociale mediadienst (zoals Facebook of Twitter), controleer dan of je bent aangemeld bij het juiste sociale media-account.
Als je nog steeds problemen hebt met inloggen, neem dan contact op met de Nintendo-klantenservice voor verdere hulp. Wat dit betreft, hoe maak je een nintendo online account aan? Om een Nintendo Online-account aan te maken, heb je een Nintendo Switch-console, een Nintendo-account en een betaald abonnement op Nintendo Switch Online nodig. Zodra je al deze dingen hebt, kun je je account aanmaken door deze stappen te volgen:
1) Selecteer Nintendo Switch Online in het hoofdmenu van je Nintendo Switch-console.
2) Selecteer Maak een Nintendo-account aan.
3) Voer de vereiste informatie in om je account aan te maken.
4) Zodra je account is aangemaakt, wordt je gevraagd een abonnement op Nintendo Switch Online te kopen.
5) Volg de aanwijzingen om je aankoop te voltooien.
6) Zodra je abonnement actief is, kun je je Nintendo Online-account aanmaken door Account aanmaken te selecteren in het menu van Nintendo Switch Online.
7) Voer de vereiste informatie in om je account aan te maken.
8) Zodra je account is aangemaakt, heb je toegang tot alle functies van Nintendo Switch Online, waaronder online spelen, exclusieve kortingen en meer.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: wat is je inlog id?

Ga naar de Nintendo-accountwebsite en meld je aan met je Nintendo-account. Kies INLOG- EN BEVEILIGINGSINSTELLINGEN, scrol naar de sectie Inlog-ID wijzigen en kies BEWERKEN. Voer het huidige wachtwoord van je Nintendo-account in en kies OKÉ. Voer je gewenste inlog-ID in, klik op INSTELLINGEN OPSLAAN en kies OKÉ. Wat is een familiegroep Nintendo? In een Nintendo-account familiegroep kunnen maximaal acht Nintendo-account gebruikers zich bij elkaar voegen in één groep. Een familiegroep kan bestaan uit: Een beheerdersaccount als hoofd van de groep. Algemene Nintendo-accounts.

Dit in overweging nemend, waar vind ik het serienummer van de nintendo switch?

Bekijk het serienummer van het apparaat. Dit nummer is te vinden op een sticker aan de onderkant van de verpakking en aan de onderkant van het Nintendo Switch-systeem zelf. Als het serienummer met “XK” begint, gaat het om een Nintendo Switch-model met verbeterde batterijduur. Trouwens, hoe koppel je 2 nintendo switch? Nee. We kunnen niet twee verschillende Nintendo-accounts samenvoegen tot één account. Je kunt maximaal acht Nintendo-accounts koppelen aan een Nintendo Switch-systeem. Gekochte games kunnen door iedereen worden gespeeld op het actieve Nintendo Switch-systeem voor je Nintendo-account.

Kan je een Nintendo Switch account delen?

Je kunt je Nintendo-account koppelen aan gebruikersprofielen op meerdere systemen. Je kunt slechts één Nintendo Switch-systeem tegelijk aanwijzen als het hoofdsysteem van je Nintendo-account. Je kunt zo vaak als je wilt wijzigen welk systeem het hoofdsysteem is van je Nintendo-account.

Door Yoshio

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontkoppel je een Nintendo-account? :: Wat is een familiegroep Nintendo?
Handige links