Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Geluidsopname?

Waar vind ik mijn geluidsopname?

Open Geluidsrecorder. Tik of klik op de opname die u wilt delen. Swipe vanaf de rechterrand van het scherm en tik op Delen. (Als u een muis gebruikt, wijst u de rechterbovenhoek van het scherm aan, verplaatst u de muisaanwijzer omlaag en klikt u op delen.)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe scherm opnemen met OBS?

Voor het maken van schermopnamen (screen recordings) van de activiteiten op je pc of Mac kies je eerst de +-knop bij Bronnen en dan Schermopnamen en dan Opname starten. Zo kun je een filmpje maken van gebeurtenissen op je beeldscherm. Met OBS Studio kun je niet alleen vanalles opnemen en lokaal op je computer opslaan. Bovendien, hoe kan ik gratis downloaden van youtube? Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com. Klik op MP3 en zet de keuzeselector op MP4.

Vervolgens, hoe download je een youtube video van iemand anders?

Er zijn een paar manieren om de YouTube-video's van iemand anders te downloaden. Eén manier is om een website of toepassing van derden te gebruiken. Deze websites en toepassingen hebben meestal een URL of interface waar je de link kunt invoeren naar de YouTube-video die je wilt downloaden. Zodra de video is gedownload, kunt u meestal kiezen om deze op te slaan in een formaat van uw keuze (bijv. MP4, AVI, enz.).
Een andere manier om de YouTube-video's van iemand anders te downloaden is door een browserextensie of add-on te gebruiken. Deze extensies en add-ons hebben meestal een knop waarop je kunt klikken als je op de YouTube-pagina bent van de video die je wilt downloaden. Zodra u op de knop klikt, wordt de video gedownload in een formaat van uw keuze.
Tot slot kun je een schermrecorder gebruiken om de YouTube-video op te nemen terwijl je hem bekijkt. Dit zal resulteren in een bestand van de volledige video, die u vervolgens kunt opslaan in een formaat van uw keuze. Wat is de beste gratis YouTube Downloader? Er zijn veel gratis YouTube-downloaders beschikbaar, en de beste voor u kan afhangen van uw specifieke behoeften en vereisten. Enkele populaire gratis YouTube-downloaders zijn 4K Video Downloader, Free YouTube Download en YTD Video Downloader. Met deze downloaders kunt u video's van YouTube downloaden in verschillende formaten, waaronder MP4, 3GP en FLV. Als u een video in een specifiek formaat moet downloaden, moet u controleren of de downloader die u overweegt dat formaat ondersteunt. Bovendien bieden sommige downloaders extra functies, zoals de mogelijkheid om video's naar andere formaten te converteren, video's van andere sites te downloaden of zelfs video's van uw scherm op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe maak ik een schermopname met mijn telefoon?

Dit doe je als volgt:

  1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Kies 'Bedieningspaneel' en tik op 'Pas regelaars aan'
  3. Klik hier op het plusje bij 'Schermopname'.
Wat is Schermrecorder Samsung? Met de Schermrecorder kun je opnemen wat je op het scherm van je Galaxy S10 doet. Daar zijn natuurlijk legio andere apps voor, maar in Android 10 zit de functie direct ingebouwd. Via één van de sneltoetsen op het notificatiescherm kun je 'm direct starten.

Hoe maak je een schermopname Samsung a52?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. Waar vind ik de dictafoon op mijn iPhone? Met de Dictafoon-app (in de map 'Diensten') kun je de iPhone als draagbaar opnameapparaat gebruiken om bijvoorbeeld persoonlijke notities, colleges en muziekideeën op te nemen. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen.

Hoe maak je schermopname iPhone 13?

Een schermafbeelding maken

  1. Voer een van de volgende stappen uit: Op een iPhone met Face ID: Druk tegelijkertijd op de zijknop en de volume-omhoogknop en laat deze vervolgens los.
  2. Tik op de schermafbeelding linksonderin en tik op 'Gereed'.
  3. Kies 'Bewaar in Foto's', 'Bewaar in Bestanden' of 'Verwijder schermafbeelding'.

Door Er Farrall

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je Zoom op tablet? :: Hoe kan ik een schermopname maken?
Handige links