Huis > H > Hoe Dvd Afspelen Op Tv Philips?

Hoe dvd afspelen op tv Philips?

Sluit de ministekker aan op de AV OUT-aansluiting van de speler. Sluit de gele stekker aan op de VIDEO IN-aansluiting op de TV. Sluit de rode stekker aan op de AUDIO IN R-aansluiting op de TV. Sluit de witte stekker aan op de AUDIO IN L-aansluiting op de TV.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je op een Blu-Ray speler dvd's afspelen?

Een speler speelt discs af. Sommige spelers ondersteunen geen 3D-materiaal of kunnen geen films uit een usb-geheugen afspelen.

Hoe sluit je een decoder aan?

Decoder aansluiten

Heb je kabeltelevisie, dan verbindt je de coaxkabel met de wandcontactdoos en je decoder. Heb je internettelevisie (IPTV) via DSL of glasvezel, dan sluit je de decoder met een netwerkkabel direct op het modem aan. Sluit nu de decoder op je televisie aan met een HDMI-kabel.
Kan je dvd speler aansluiten op laptop? Met deze USB DVD kabel kun je jouw dvd speler aansluiten op een USB poort in jouw laptop (of PC). Het is compatible met USB 1.1 en USB 2.0. Als je incidenteel nog cd of dvd's gebruikt dan is deze kabel erg handig om bij te hebben. Met deze USB DVD kabel heb je ook geen extra stroom nodig, het werkt volledig via USB.

Men kan zich ook afvragen: kan ik een dvd speler aansluiten op een soundbar?

Ja, u kunt een dvd-speler aansluiten op een soundbar. U moet een HDMI-kabel gebruiken om de twee apparaten met elkaar te verbinden. Mensen vragen ook: hoe kijk je een dvd op de computer? Om een DVD op de computer te kunnen bekijken, moet u een DVD-station op uw computer hebben geïnstalleerd. Op de meeste computers is tegenwoordig een DVD-station geïnstalleerd. Zodra u een DVD-station hebt, kunt u een DVD in het station plaatsen en zal deze op uw computer verschijnen. U kunt dan dubbelklikken op het DVD-pictogram om het te openen en de DVD af te spelen.

Gerelateerde artikelen

Kun je een radio afspelen met Alexa?

Je kunt een stream starten met een spraakopdracht als je toegang hebt tot bijna alle Nederlandse radiostations.

Mensen vragen ook: kan geen dvd afspelen in windows 10?

Als u een editie van Windows hebt waarop geen Dvd's worden afgespeeld en u in Windows Dvd's wilt afspelen, gaat u naar Microsoft Store om Windows DVD-speler of een andere app te kopen waarmee u dvd's kunt afspelen. Wat dit betreft, kan dvd niet lezen? Zorg ervoor dat de cd, dvd of cd-rw-schijf niet vuil is. Als dit het geval is, maakt u het schoon met een reinigingsset. Test een andere cd, dvd of cd-rw-schijf. Als de computer de andere schijf kan lezen, is de eerste schijf mogelijk defect.

Welke kabels nodig voor digibox?

Zorg dat je het kastje, de hdmi kabel, de coax kabel en de stroomkabel paraat hebt. Men kan zich ook afvragen: welke aansluiting nodig voor digibox? De meeste digitale tv-boxen werken met een ethernetkabel, maar sommige ook met een wifi-verbinding. Kijk in de gebruiksaanwijzing van je tv-box welke verbinding je nodig hebt.

Kan je 2 TV aansluiten op 1 decoder Telenet?

Yes, you can connect 2 TVs to 1 decoder Telenet.

Door Valera Zobell

Vergelijkbare artikelen

Wat doen als analoge tv verdwijnt? :: Kan je van Scart naar HDMI?
Handige links