Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Oude Mobiele Telefoon Inleveren?

Waar kan ik mijn oude mobiele telefoon inleveren?

Oude telefoon inleveren?Dat kan bij deze organisaties

  1. CliniClowns. Bij CliniClowns staan ze te springen om je oude telefoon.
  2. Wecycle. Ook bij Wecycle kun je je oude telefoon inleveren.
  3. Stichting Aap. De meeste mensen zijn gek op apen, maar toch zorgen we lang niet altijd goed voor ze.
  4. KNGF Geleidehonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, hoeveel is mijn oude smartphone waard?

Ga naar de Smartbar in onze winkel en lever jouw oude telefoon in. De waarde van jouw oude telefoon wordt bepaald door een van onze Smartbar-medewerkers. Wanneer je akkoord gaat met het inruilbedrag, ontvang je een MediaMarkt-cadeaukaart met de waarde van jouw ingeruilde telefoon. Is mijn oude mobiel geld waard? Het loont zeker de moeite om te kijken wat je oude smartphone nog waard is. Zelfs smartphones van 3 jaar oud, kunnen nog aardig wat opleveren. In november 2021 werd er: Tot €271 geboden voor een gebruikte Samsung Galaxy S10 (128 GB).

Wat doe je met een oude smartphone?

Aangenomen dat je bedoelt wat te doen met een oude smartphone die je niet meer gebruikt:
Er zijn een paar opties voor oude smartphones die mensen niet meer gebruiken. Eén optie is om de telefoon te recyclen. Er zijn veel telefoonrecyclingprogramma's die oude telefoons aannemen en de materialen recyclen. Een andere optie is om de telefoon te verkopen. Er zijn veel bedrijven die oude telefoons kopen, vaak voor onderdelen of om op te knappen en door te verkopen. Tenslotte kun je de telefoon doneren. Er zijn veel organisaties die oude telefoons verzamelen om te doneren aan mensen in nood, zoals slachtoffers van huiselijk geweld of soldaten in het buitenland. Wat kan je doen met een oude gsm? Een optie voor wat te doen met een oude mobiele telefoon is deze te recyclen. Dit kan door hem naar een aangewezen recyclingcentrum te brengen of door hem op te sturen. Recyclingcentra nemen de telefoon mee en halen hem uit elkaar zodat de onderdelen opnieuw kunnen worden gebruikt. Post-in recyclingprogramma's recyclen de telefoon ook, maar kunnen hem ook opknappen en verkopen als tweedehands telefoon.
Een andere optie voor wat te doen met een oude mobiele telefoon is hem te doneren. Er zijn veel organisaties die oude mobiele telefoons inzamelen en doneren aan mensen in nood, zoals slachtoffers van huiselijk geweld, soldaten en kinderen in ontwikkelingslanden.
Een derde optie voor wat te doen met een oude mobiele telefoon is hem te verkopen. Er zijn veel websites en telefoon inruil programma's die oude telefoons kopen, vaak met korting op een nieuwe telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is de Nokia 3310 waard?

De Nokia 3310 kwam in 2000 op de markt en brengt vandaag in goede staat tot 300 euro op. Deze Nokia telefoon, die je je zeker nog herinnert, is een van de genoemde telefoons die je in mint of originele staat nog wat extra geld kunnen opleveren. Waar krijg je het meeste geld voor je oude telefoon? Een ander bedrijf met een lange historie is Gsmloket – ook een bedrijf waar je je mobiele telefoon kunt inleveren voor geld. Gsmloket is misschien wel de aanbieder waar je het meest voor je telefoon kunt krijgen.

Mensen vragen ook: wat levert een oude telefoon op?

Heb je thuis of op het werk nog oude mobiele telefoons of tablets liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in en steun daarmee CliniClowns! Jaarlijks worden er zo'n 10.000 oude telefoons en tablets ingeleverd via CliniClowns. Voor elk (bruikbaar) ingezameld product ontvangen wij een vergoeding van onze partner Eeko. Vervolgens, wat is de waarde van mijn telefoon? Deze informatie vind je bij de applicatie 'Instellingen' van je smartphone onder 'Algemeen' of 'Toestelinfo'. Hoe en wanneer krijg ik mijn geld? Je krijgt de waarde van jouw ingeruilde telefoon altijd op een MediaMarkt-cadeaukaart. Deze ontvang je direct in de winkel na het inleveren van je oude smartphone.

Dus, hoe kun je zien welke telefoon je hebt?

Om het modelnummer te achterhalen, ga je op je smartphone naar “Instellingen” en kies dan onderaan “Info telefoon” (“Toestel-info” in oudere versies van Android). Je ziet nu het modelnummer van je smartphone in beeld staan.

Door Rina Bittner

Vergelijkbare artikelen

Wat krijg ik terug voor mijn Samsung? :: Wie heeft de eerste computer uitgevonden?
Handige links