Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pdf-Bestand Aanpassen?

Hoe kan ik een PDF-bestand aanpassen?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een pdf-bestand bewerken in word?

Je kunt namelijk binnen Word een PDF-bestand openen, omzetten naar Word en bewerken.

  1. Open de Word-app. Klik op 'Openen' en selecteer het betreffende PDF-bestand.
  2. Kies 'Opslaan als' en verander de extensie van een PDF naar een Word-document (. docx).
  3. Open het bestand dat je zojuist als Word-document hebt opgeslagen.
Waar vind ik mijn PDF-bestanden op iPhone? Uw pdf wordt geopend en automatisch bewaard in de 'Boeken'-app. U kunt het bestand later terugvinden op het tabblad 'Bibliotheek'.

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik een pdf-bestand op mijn ipad?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand op uw iPad te krijgen. Eén manier is om het PDF-bestand naar jezelf te e-mailen en de e-mail op je iPad te openen. Een andere manier is het gebruik van een cloudopslagdienst zoals Dropbox of Google Drive. Je kunt het PDF-bestand uploaden naar je account op een van deze diensten en het vervolgens openen op je iPad. Ten slotte kunt u uw iPad op uw computer aansluiten en het PDF-bestand naar uw iPad overbrengen met behulp van de functie Bestandsdeling van iTunes. Waarom kan ik een PDF-bestand niet bewerken? Er zijn een paar redenen waarom u een PDF-bestand niet kunt bewerken. Eén reden is dat het PDF-bestand met een wachtwoord is beveiligd. Een andere reden is dat het PDF-bestand in een ander programma is geopend. Tot slot kan het PDF-bestand corrupt zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Je kunt ook vragen hoe tekst onleesbaar maken in pdf?

De functie voor zwartmaking is beschikbaar in de Advanced-versie van Power PDF, via het lint Beveiliging. U kunt in een PDF-bestand gevoelige informatie of afbeeldingen zwart maken. Bovendien kunt u verborgen gegevens of achtergrondinformatie verwijderen via Elementen verwijderen op het lint Beveiliging. Hoe kun je PDF gratis omzetten naar Word? Met de online Adobe Acrobat-tool kun je snel en eenvoudig een PDF converteren naar een Word-document. Sleep je PDF naar het vak en download het geconverteerde Word-bestand.

Dienovereenkomstig, hoe pdf bewerken in windows 10?

Ga met de bestands verkenner naar een pdf en klik de pdf met de rechter muis knop aan. De menu balken bovenin kunnen nu gebruikt worden om tekst in de pdf te markeren en om op de pdf te schrijven. Door op de floppy te klikken wordt de gewijzigde pdf opgeslagen. Hoe kan ik een document scannen en bewerken? Tekst in een gescand document bewerken

  1. Open het gescande PDF-bestand in Acrobat.
  2. Kies Gereedschappen > PDF bewerken.
  3. Klik op het tekstelement u wilt bewerken en begin te typen.
  4. Kies Bestand > Opslaan als en typ een nieuwe naam voor uw bewerkbare document.

Waar kan ik mijn PDF bestanden vinden?

Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder 'downloads' te vinden. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive. Hier vind je in de rechter bovenhoek de mogelijkheid om het document te doorzoeken of het bestand aan jouw Google Drive toe te voegen.

Door Portwin Rozman

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn bestanden op mijn iPhone? :: Hoe kan ik een PDF formulier bewerken?
Handige links