Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Bestanden Op Mijn Iphone?

Waar vind ik mijn bestanden op mijn iPhone?

Uw bestanden zoeken in de Bestanden-app

Op een iPhone, iPad of iPod touch opent u de Bestanden-app. Ziet u het blauwe symbool van de Bestanden-app niet op uw beginscherm? Veeg dan omlaag en zoek vervolgens naar de Bestanden-app. Blader of zoek naar het gewenste bestand in de Bestanden-app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, waarom kan ik geen pdf-bestand openen op mijn iphone?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt. Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen pdf downloaden? Ga wederom naar Internetopties en open het tabblad Programma's. Klik op de knop Invoegtoepassingen en controleer of Adobe PDF Reader is ingeschakeld. Werkt het nog steeds niet, controleer dan of u over de laatste versie van Adobe Reader beschikt en of Windows alle updates heeft geïnstalleerd.

Kan geen PDF bestand openen op iPad?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen PDF-bestand kunt openen op uw iPad. De meest waarschijnlijke reden is dat u geen PDF-reader op uw apparaat hebt geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is dat het PDF-bestand corrupt is.
Als u geen PDF-reader hebt geïnstalleerd, kunt u er een gratis downloaden in de App Store. Er zijn veel verschillende PDF-lezers beschikbaar, dus u kunt degene kiezen die het beste bij uw behoeften past.
Als het PDF-bestand beschadigd is, kunt u het misschien repareren met een PDF-reparatieprogramma. Deze hulpmiddelen zijn gratis online beschikbaar. Zodra u een PDF-reparatieprogramma hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u het gebruiken om het corrupte PDF-bestand te repareren. Waar vind ik de Downloads op mijn iPad? De downloads op uw iPad bevinden zich in de app "Bestanden". Om de app te openen opent u de App Store en zoekt u naar "Files". Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en navigeert u naar de map "Downloads".

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welk programma om PDF te bewerken?

Programma's voor het bewerken van een PDF

  • Adobe Acrobat. Adobe Acrobat is een bekende PDF-editor.
  • Microsoft Word. Met de meest recente versies van Word is het mogelijk om PDF-bestanden te openen, bewerken en op te slaan als PDF of zelfs als Word-bestand.
  • ApowerPDF.
Dit in overweging nemend, wat is het beste programma om pdf te bewerken? De beste PDF editor van het moment: Adobe Acrobat Pro DC

Het geeft je de volledige vrijheid om zorgeloos nieuwe PDF's op te maken en aan te passen, en dat zowel op je desktop als smartphone.

Hoe knip je in een PDF?

U kunt pdf-pagina's knippen en apart opslaan

  1. Ga naar het menu 'Document'.
  2. Klik op 'Extract Pages...'.
  3. Geef nu uw paginabereik aan dat u wilt afzonderen van het origineel.
  4. Selecteer eventuele aanvullende opties en klik op 'OK'.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik een pdf anonimiseren? Tekst Redigeren voor Verbergen. Klik op het "Beschermen" tabblad en selecteer "Markeer voor Redigeren". Ga daarna naar de pagina waar u de tekst wilt verbergen en selecteer de tekst. U kunt ook de "Zoek & Redigeer" optie gebruiken om te zoeken naar een specifieke tekst en deze op alle pagina's tegelijk te verbergen.

Daarvan, hoe een pdf anonimiseren?

Hiervoor is het nodig om in de pdf op Gereedschappen te klikken en hier vervolgens onder het kopje 'Beschermen en standaardiseren' te kiezen voor Redigeren. Dit wordt nu toegevoegd aan de werkbalk. Klik op 'Markeren voor redactie' en kies de tekst die verwijderd moet worden.

Door Tiloine

Vergelijkbare artikelen

Kan je 1 pagina van een PDF opslaan? :: Hoe kan ik een PDF-bestand aanpassen?
Handige links