Huis > W > Wat Is Mijn Server Voor Uitgaande Mail?

Wat is mijn server voor uitgaande mail?

InstellingOmschrijvingVoorbeeld
Naam SMTP-hostServernaam voor uitgaande e-mail. Meestal smtp.uwprovider.comsmtp.office365.com
SMTP-gebruikersnaamHet e-mailadres dat u wilt instellen.[email protected]
SMTP-wachtwoordHet wachtwoord dat is gekoppeld aan uw e-mailaccount.--------

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan geen verbinding maken met de server Gmail?

Wis het cachegeheugen en de cookies van je browser en gebruik Gmail vervolgens opnieuw om te bekijken of dat het probleem oplost. Als je functies hebt ingeschakeld, bekijk je je geavanceerde instellingen. Open Gmail. Klik op Instellingen. Waarom kan ik geen mail verzenden maar wel ontvangen? Antwoord Wanneer u wel email kunt ontvangen, maar niet kunt verzenden, dan is de kans groot dat uw internetprovider de standaard uitgaande mailpoort 25 blokkeert.

Welke poort voor inkomende mail?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de mailserver die u gebruikt. De meest gebruikte poorten voor inkomende mail zijn echter poort 25 (SMTP), poort 110 (POP3) en poort 143 (IMAP). Wat wordt bedoeld met IMAP server? IMAP-servers zijn mailservers die het Internet Message Access Protocol gebruiken. Met dit protocol hebben cliënten toegang tot e-mailberichten op een externe server. IMAP-servers bieden doorgaans een webgebaseerde interface voor gebruikers om toegang te krijgen tot hun e-mail.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is een POP gebruikersnaam?

Gebruikersnaam en of e-mailadres

Om met het e-mailprogramma bij de mailbox te kunnen van het e-mailadres dien je een gebruikersnaam in te vullen. Dit moet het volledige e-mailadres zijn van het e-mailadres die je wilt gaan instellen.
Hoe gebruik je IMAP? Werken met IMAP

Als je IMAP (Internet Message Access Protocol) gebruikt en je stelt het in op een apparaat naar keuze, dan blijft je e-mail bewaard op de server. Je kunt je e-mail op meerdere apparaten instellen en je e-mailberichten en mappen zijn gesynchroniseerd.

Wat is POP in Outlook?

Met POP3 – voluit Post Office Protocol – haal je e-mails als het ware fysiek van de mailserver af. Nieuwe berichten worden gedownload naar je computer en lokaal opgeslagen. E-mails worden dus niet bewaard op de server. Wat zijn POP opties? Pop3 is een standaard protocol dat er voor zorgt dat de email met een emailclient opgehaald kan worden. Pop3 regelt de verbinding tussen uw computer en de server. Zodra u de email via pop3 ophaalt zal de email van de server verwijderd worden.

Waar vind ik POP instellingen in Outlook?

POP-toegang inschakelen in Outlook.com

  1. Selecteer Instellingen. > Alle Outlook-instellingen weergeven > e-mail >e-mail synchroniseren.
  2. Onder POP en IMAP, selecteer Ja onder Laat apparaten en apps gebruik maken van POP.
  3. Kies Opslaan.

Door Kiyoshi

Vergelijkbare artikelen

Wat is POP in Gmail? :: Hoe zet ik poort 80 open?
Handige links