Huis > W > Waar Vind Ik De Code Van Mijn Tv?

Waar vind ik de code van mijn tv?

De modelcode staat op de verpakkingsdoos of op de sticker aan de achterkant van je tv. Je kunt het ook vinden in het menu van je tv: 1 Toets de menu-knop van de afstandsbediening in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan ik in contact komen met YouTube?

YouTube is namelijk eigendom van Google. Bel +1 650-253-0000 om Google te bereiken. Trouwens, waarom kan ik youtube niet afspelen op tv? De YouTube Flash-app voor oudere tv-modellen is sinds niet meer beschikbaar. Als je tv-model van 2012 of eerder is, heb je waarschijnlijk deze oudere versie van de YouTube-app. In 2012 zijn YouTube en onze apparaatpartners begonnen met het distribueren van een HTML5-versie van de YouTube-app voor tv's.

Vervolgens, waarom kan ik niet meer inloggen op youtube?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je niet kunt inloggen op YouTube:
1. Je gebruikt misschien het verkeerde e-mailadres of wachtwoord. Controleer of je de juiste gegevens invoert.
2. Als je een Google-account gebruikt om je aan te melden, controleer dan of je de toegang tot YouTube niet hebt uitgeschakeld in de instellingen van je Google-account.
3. Er kan een probleem zijn met uw browser. Probeer uw cookies en cache te wissen en probeer vervolgens opnieuw in te loggen.
4. Er kan een tijdelijk probleem zijn met de servers van YouTube. Probeer een paar minuten te wachten en probeer dan opnieuw in te loggen.
Als je nog steeds problemen hebt met inloggen, kun je proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen of contact opnemen met YouTube-ondersteuning voor verdere hulp. Dit in overweging nemend, wat kost een abonnement op youtube? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de locatie van de gebruiker, kijkgewoonten en andere factoren. YouTube biedt echter een paar verschillende abonnementsopties die beginnen bij $11,99/maand.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: welke youtube abonnementen zijn er?

Youtube zonder reclame

Het Lite-abonnement wordt bijna de helft goedkoper dan het gewone Premium, dat je 11,99 euro kost. YouTube Premium Lite zal 6,99 euro per maand kosten.
Daarvan, wat kost youtube lite? Premium Lite kost 7 euro per maand en daarmee is het abonnement 5 euro per maand goedkoper dan het reguliere YouTube Premium-aanbod.

En nog een vraag, is leeftijd verifieren youtube veilig?

"Als onze systemen niet kunnen vaststellen dat de kijker ouder is dan 18 jaar, vragen we hen om een geldig identiteitsbewijs of creditcard", aldus Google. De verificatie is nodig voor het kijken van YouTube-video's met een leeftijdsbeperking. Waarom leeftijd YouTube? YouTube beperkt video's voor minderjarigen onder meer bij geweld, grof taalgebruik of seksueel getinte inhoud. De video's zijn dan alleen te bekijken als de YouTube-gebruiker is ingelogd en achttien jaar of ouder is. In Nederland moeten mensen sowieso zestien jaar of ouder zijn om een Google-account te beheren.

Wat dit betreft, hoe kan ik youtube kijken op mijn smart-tv?

smarttv

De code opgeven

  1. Open de YouTube-app op je telefoon of tablet.
  2. Tik op je profielfoto en selecteer Instellingen.
  3. Tik op Op tv bekijken.
  4. Tik op Tv-code invoeren en voer de blauwe code in die je op je tv ziet.

Door Nancie

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je je account verwijderen op Roblox? :: Wat is er gebeurd met YouTube?
Handige links