Huis > W > Waar Vind Ik De Downloads Op Mijn Iphone?

Waar vind ik de downloads op mijn iPhone?

iOSdownloads

Waar staan de downloads op je iPhone of iPad?

  1. Open de app Bestanden.
  2. Tik op 'Blader'.
  3. Tik op 'iCloud Drive' en op 'Downloads' – dat is de app met de pijl naar beneden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, kan ik een livestream opslaan?

Dit artikel leert je hoe je live streamende video's kunt opnemen met OBS Studio, en hoe je videostreams die niet live zijn kunt downloaden en opslaan met diensten zoals KeepVid.com en Savefrom.net. Onthoud wel dat je auteursrechten kunt schenden door video's te downloaden waar je geen toestemming voor hebt. Hoe kan ik films downloaden van Netflix? Open de Netflix-app, log in of kies je profiel. Je krijgt mogelijk meteen een pop-up over de offline functie en kies Zoek een downloadbare titel. Zie je dit niet, tik dan in de menubalk op Downloads > Zoek een downloadbare titel.

Je kunt ook vragen hoeveel films kan je downloaden op netflix?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder de snelheid van uw internetverbinding en de kwaliteit van de film die u probeert te downloaden. Netflix biedt verschillende filmopties, waaronder standaarddefinitie (SD) en hoge definitie (HD), dus de hoeveelheid gegevens die moet worden gedownload voor elke film zal variëren. Over het algemeen kunt u verwachten dat u een standaard definitie film in ongeveer 1-2 uur kunt downloaden op een snelle internetverbinding, terwijl een HD-film 4-6 uur of meer in beslag neemt. Waar zet Netflix de downloads op Windows 10? Netflix downloads worden opgeslagen in het pad C:\Users[USERNAME]\AppData\LocalPackages\4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8\LocalState\offlineInfo op Windows 10 computers.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, waar kan je legaal films kijken?

Legaal films en series kijken: Zó vind je wat je zoekt

  • Netflix.
  • Videoland.
  • Bol.com.
  • Bioscoopagenda's.
  • Pathé Thuis.
  • Live televisie.
Is Moviesjoy legaal? Als zodanig probeert het gebruikers aan te trekken door gratis toegang te bieden tot tal van films en series. In tegenstelling tot de legitieme streamingplatforms doet het dit echter illegaal.

Wat is de goedkoopste streamingdienst?

Wanneer je de Nederlandse streamingdiensten met elkaar vergelijkt, is NPO Start Plus bovendien de goedkoopste betaalde optie. Daarvan, kun je downloaden van npo start? Van alle grote Nederlandse televisiezenders, zoals NPO 1, 2 en 3, de RTL- en SBS-zenders, kun je uitzendingen downloaden. Ook de grote Vlaamse zenders worden ondersteund. Stap 2 Nadat je hebt aangegeven van welke website je een uitzending wilt binnenhalen, wordt je gevraagd om de bijhorende URL op te geven.

Hoe kan ik series downloaden?

Series of films zoeken en downloaden

  1. Open de Netflix-app en tik op Downloads .
  2. Selecteer Kijk wat je kunt downloaden, Zoek een downloadbare titel, Zoek meer downloadbare titels of Beschikbaar voor download, afhankelijk van je apparaat.
  3. Selecteer een serie of film.
  4. Tik op de beschrijvingspagina op Download .

Door Mirielle

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik aan het programma Word? :: Kan ik Program Files x86 verwijderen?
Handige links