Huis > H > Hoe Vind Ik Mijn Pukcode Terug Proximus?

Hoe vind ik mijn pukcode terug Proximus?

4 reacties

  1. Open de MyProximus-app.
  2. Tik op Producten.
  3. Scrol naar beneden en tik op je gsm-nummer.
  4. Scroll naar beneden en tik op Simkaartnummer en pukcode.
  5. Je ziet nu de pukcode voor dit nummer.
  6. Geef de pukcode in op de geblokkeerde gsm en kies een nieuwe pincode.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart. Je kunt ook vragen wat als je pin en puk code vergeten bent? Niet iedereen heeft altijd de puk code bij de hand. Bent u uw puk code kwijt? Probeer in dat geval niet zelf op goed geluk een code in te voeren, want na negen pogingen wordt uw simkaart definitief geblokkeerd. Het enige wat u dan kunt doen is een nieuwe simkaart aanvragen bij uw provider en hier betaalt u kosten voor.

Wat zijn de cijfers op je simkaart?

De nummers op uw SIM-kaart zijn de ICCID (Integrated Circuit Card Identifier) en de IMSI (International Mobile Subscriber Identity). De ICCID is een uniek 20-cijferig nummer dat uw SIM-kaart identificeert. De IMSI is een uniek nummer dat uw mobiele telefoonnummer identificeert. Hoeveel cijfers heeft een Simcode? Een SIM-code is een 15-cijferig nummer dat wordt gebruikt om een SIM-kaart te identificeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat dit betreft, wat betekent sim vergrendeld op iphone?

Om te zorgen dat anderen uw simkaart niet kunnen gebruiken voor telefoongesprekken of mobiele data, kunt u een simpincode instellen. Als u dan uw apparaat opnieuw opstart of de simkaart verwijdert, wordt de simkaart automatisch vergrendeld en ziet u 'Sim vergrendeld' op de statusbalk. Dit in overweging nemend, wat is een lijnnummer bij proximus? Het lijnnummer is je telefoonnummer of referentienummer zoals vermeld in de brief die de activering van tv-abonnement bevestigde, of als je Fiber hebt, de 9 cijfers van je tv-referentienummer. Proximus TV is nu ingesteld!

Hoe pukcode invoeren Vodafone?

Je vindt de pukcode in My Vodafone. Hiermee activeer je je simkaart weer als deze geblokkeerd is door 3 x de verkeerde pincode in te voeren. Klik op onderstaande button om direct naar de pagina van jouw pukcode te gaan. Je vindt deze bovenaan de pagina in het witte veld onder het rode kopje “Toestel, sim en diensten". Trouwens, hoe simkaartnummer vinden samsung? Android:

  1. Open de Google Play-app en download 'SIM Card' (gratis)
  2. Open de applicatie en ga naar het tabblad 'Information'.
  3. Het nummer van je SIM-kaart wordt weergegeven onder 'Sim Card serial number (ICCID)'

En nog een vraag, kan simkaart niet ontgrendelen iphone?

Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen. Hou de sluimer en thuisknop enige momenten ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt, ontgrendel vervolgens het toegangsscherm. Let op dat je dit niet via de SIM-melding doet. Wacht tot je iDevice het pop-up venster toont om je SIM te ontgrendelen.

Door Savory Brunell

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de pukcode van mijn Samsung? :: Wat is puk code van telefoon?
Handige links