Huis > W > Waar Vind Ik De Pukcode Van Mijn Samsung?

Waar vind ik de pukcode van mijn Samsung?

De PUK-code staat op het kaartje dat bij je simkaart kwam, waar ook de eerste pincode van de simkaart op staat. Je kunt hem ook opvragen bij je provider. Kijk daarvoor op de website van je provider.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kom ik aan mijn puk code T Mobile?

Gebruik de pukcode die achterop de kaart staat die je bij je simkaart kreeg zodra jij je pincode 3 keer verkeerd hebt ingetoetst. Pukcode kwijt? Via My T-Mobile of T-Mobile Beheer kan je de pukcode van jouw abonnement(en) zelf opvragen. Zowel de pincode als de pukcode staan op het kaartje waar je simkaart in zat. Men kan zich ook afvragen: wat als je 3x verkeerde pincode telefoon? Je hebt drie pogingen om de juiste pincode in te voeren. Vul je de pin drie keer fout in? Dan wordt de simkaart geblokkeerd. Je kunt met de simkaart dan niet mobiel bellen, sms'en en internetten.

Daarvan, hoeveel cijfers puk code tmobile?

De PUK-code voor T-Mobile is acht cijfers lang. Dit in overweging nemend, hoe vraag ik mijn pincode op? Er zijn een paar manieren om een PIN op te halen:
1. Als u uw PIN-code kent maar hij werkt niet, moet u wellicht uw PIN-code opnieuw instellen. Hiervoor moet u uw kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode invoeren. Nadat u deze informatie hebt ingevoerd, kunt u een nieuwe PIN-code aanmaken.
2. Als u uw pincode niet meer weet, moet u contact opnemen met de uitgever van uw kaart. Zij kunnen u helpen uw pincode opnieuw in te stellen of u uw pincode bezorgen.
3. Als u uw kaart bent kwijtgeraakt, moet u contact opnemen met de uitgever van uw kaart. Zij kunnen uw kaart annuleren en u een nieuwe sturen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat moet je doen als je simkaart is vergrendeld?

simkaart

Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung

  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.
Dienovereenkomstig, hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd? Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart.

Hoe vaak kun je de PUK code gebruiken?

Je hebt vervolgende maximaal 10 pogingen om je simkaart te ontgrendelen met de juiste Pukcode. Daarna wordt je simkaart geblokkeerd. Als je de simkaart succesvol ontgrendelt, kun je dezelfde Pukcode, indien nodig, laat weer gebruiken. Waar kan je zien wat je pincode is? Kan ik mijn pincode opvragen? Ja, je kunt je eigen pincode opvragen. Online via internetbankieren of de Rabo App. Ga naar 'Zelf regelen', 'Creditcard', 'Pincode creditcard opvragen'.

Wat dit betreft, wat is de pincode van de simkaart?

De pincode beveiligt de gegevens op je simkaart en smartphone. Als je een nieuwe simkaart hebt is de code meestal vier keer nul. Bij sommige providers is de code anders, deze vind je dan op het kaartje dat bij de simkaart wordt geleverd. Het is in beide gevallen verstandig om de code te wijzigen.

Door Lorilee Applebury

Vergelijkbare artikelen

Kan ik een nieuwe pincode aanvragen Rabobank? :: Hoe vind ik mijn pukcode terug Proximus?
Handige links