Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Mac Opschonen?

Hoe kan ik mijn Mac opschonen?

Mac

Je verwijdert de bestanden als volgt:

  1. Open Safari.
  2. Klik in de menubalk bovenin het scherm op Safari en dan op Voorkeuren.
  3. Kies het tabblad privacy.
  4. Klik op Beheer websitegegevens.
  5. Klik nu op Verwijder alles en Verwijder nu.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, hoe kan ik opslagruimte vrijmaken?

Op Android:

  1. Ga naar 'Instellingen' en scrol naar 'Apps'.
  2. Selecteer vervolgens de app die je wil aanpakken. Nu zie je wat informatie over de applicatie. Klik op 'Opslag'.
  3. Druk onderaan op 'Cache legen'.
Trouwens, wat zijn systeemgegevens mac? Systeemgegevens: Omvat de bestanden die niet in de andere categorieën in deze lijst staan. Deze categorie omvat voornamelijk bestanden en gegevens die door het systeem worden gebruikt, zoals logbestanden, caches, VM-bestanden en andere runtimesysteemresources.

Bovendien, is 256 gb opslag genoeg imac?

Ja, 256 gb opslag is meer dan genoeg voor een iMac. Het zou de meeste van uw behoeften zonder problemen moeten aankunnen. Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik programma's van mijn mac? Er zijn een paar verschillende manieren om programma's van een Mac te verwijderen. Eén manier is om de "Uninstaller" tool te gebruiken die in de Mac App Store zit. Met deze tool kunt u het programma selecteren dat u wilt verwijderen en vervolgens de instructies volgen om het proces te voltooien.
Een andere manier om programma's van een Mac te verwijderen is door het programma "Terminal" te gebruiken. Dit programma vindt u in de map "Utilities". Zodra u de Terminal-toepassing hebt geopend, moet u het volgende commando invoeren: "sudo rm -rf /Applications/[program name]". Dit commando zal het programma van je Mac verwijderen.
U kunt ook programma's van een Mac verwijderen door het pictogram van het programma naar de prullenbak te slepen. Dit verwijdert het programma van uw Mac, maar niet de bestanden van het programma.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik mijn imac sneller maken?

Om je Mac te versnellen loont het om op te ruimen, verwijder grote bestanden en onnodige data. Dit kun je handmatig doen met behulp van ingebouwde opties in macOS. Vooral Mac gebruikers met een SSD zullen wel eens te maken hebben met te weinig opslag. SSD opslag is snel, maar vaak beperkt tot 128, 256 of 512GB. Wat moet je doen als je geheugen vol is? Hoe moet je Android geheugen vrijmaken?

  1. Leeg het cache geheugen.
  2. Maak een back-up van je foto's en video's.
  3. Verplaats alle gegevens naar de SD-kaart.
  4. Geen SD-kaart?
  5. Ruim WhatsApp op.
  6. Verwijder de apps die je niet gebruikt.
  7. Zet automatische updates uit.
  8. Schakel apps uit.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je cache geheugen wist?

Nadat u het cachegeheugen en cookies heeft gewist, gebeurt het volgende: Sommige instellingen op sites worden verwijderd. Als u bijvoorbeeld was ingelogd, moet u opnieuw inloggen. Sommige sites kunnen trager lijken omdat content (zoals afbeeldingen) opnieuw moet worden geladen. Hoe cache leegmaken Android? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw cache op Android kunt wissen. U kunt dit doen vanuit de instellingen van uw apparaat, of u kunt een app van derden gebruiken.
Om uw cache te wissen vanuit de instellingen van uw apparaat, gaat u naar de sectie "Opslag" of "Geheugen" en tikt u op de knop "Cache wissen". Dit zal alle gegevens in de cache van je toestel wissen.
Als u een app van derden wilt gebruiken om uw cache te wissen, zijn er een paar verschillende opties beschikbaar. Enkele populaire keuzes zijn CCleaner, Clean Master en Super Cache Cleaner.

Men kan zich ook afvragen: waar zie je schijfruimte mac?

Er zijn een paar manieren om erachter te komen waar uw schijfruimte op een Mac wordt gebruikt. Een manier is om de Finder te gebruiken om u een grafische weergave van uw schijfgebruik te tonen. Open hiervoor de Finder en ga naar het menu "Beeld". Van daaruit selecteert u "Weergaveopties weergeven". In het venster Beeldopties vinkt u het vakje naast "Toon iteminformatie" aan. Zo ziet u hoeveel ruimte elk bestand en elke map inneemt op uw schijf.
Een andere manier om je schijfgebruik te zien is door de Terminal-toepassing te gebruiken. Open hiervoor Terminal en typ het volgende commando:
du -sh /*
Dit commando toont u een samenvatting van uw schijfgebruik. De -s optie vertelt het du commando om een samenvatting te tonen, en de -h optie vertelt het om de resultaten in menselijk leesbare vorm te tonen.
Als u een meer gedetailleerde uitsplitsing van uw schijfgebruik wilt zien, kunt u het commando
du -sh /* | more
Dit commando toont u het schijfgebruik van elk bestand en elke map op uw schijf, één scherm per keer. U kunt door de resultaten bladeren met de spatiebalk of de pijltjestoetsen. Druk op q om de resultaten te verlaten.

Door Lipscomb

Vergelijkbare artikelen

Wat is Mac OS Big Sur? :: Hoe schoon ik mijn iPhone 11 op?
Handige links