Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Gescande Documenten Vinden?

Waar kan ik mijn gescande documenten vinden?

Gewoonlijk, wanneer u een scanner op uw computer aansluit, slaat Windows PC gescande documenten standaard op in de map "Mijn documenten" of "Mijn scans". Maar voor een Windows 10-gebruiker kan het zijn dat je de bestanden in de map "Afbeeldingen" vindt, vooral als je ze hebt opgeslagen als afbeeldingen, zoals . jpg, .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet meer scannen?

Als u nog steeds niet kunt scannen: Controleer of er op de computer geen beveiligingstoepassingen of firewalls actief zijn die de netwerkcommunicatie kunnen tegenhouden. Probeer te scannen op een andere computer die met het netwerk is verbonden. Wat dit betreft, kan niet meer scannen hp printer? Gebruik HP Print and scan Doctor op uw Windows-computer om problemen met afdrukken en scannen vast te stellen en op te lossen. Controleer of er papier in de hoofdlade is geplaatst en schakel vervolgens de printer in. Download HP Print and Scan Doctor en volg de installatie-instructies.

Dus, wat kun je doen met opdrachtprompt?

De opdrachtprompt is een op tekst gebaseerde interface waarmee gebruikers commando's kunnen invoeren om programma's uit te voeren of verschillende taken uit te voeren. De opdrachtprompt kan worden gebruikt om bestanden en mappen te bekijken, bestanden te kopiëren en te verplaatsen, programma's te openen en te sluiten en nog veel meer. Voor een lijst met alle commando's die op de opdrachtprompt kunnen worden gebruikt, typt u "help" op de prompt en drukt u op Enter. Wat doet DISM? DISM is een hulpprogramma dat kan worden gebruikt voor het repareren en voorbereiden van Windows-images, waaronder de Windows Recovery Environment, Windows Setup en Windows Preinstallation Environment. Het kan worden gebruikt om Windows functies, pakketten, stuurprogramma's en internationale instellingen te installeren, verwijderen, configureren en bij te werken. DISM kan ook worden gebruikt voor het vastleggen, toepassen, mounten en onderhouden van Windows-images.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik Windows 10 herstellen?

Als u Windows 10 opnieuw wilt installeren, selecteert u Geavanceerde opties > Herstellen vanaf een station. Hierdoor worden al uw persoonlijke bestanden, apps en stuurprogramma's verwijderd die u hebt geïnstalleerd, evenals wijzigingen die u hebt aangebracht in de instellingen. Wat dit betreft, hoe een document scannen in word? Een document als PDF-bestand scannen en bewerken in Word

Klik in Word op Bestand >Openen. Blader naar de locatie van het PDF-bestand op uw computer en klik op Openen. Er wordt een bericht weergegeven waarin wordt aangegeven dat het PDF-bestand wordt ge converteren naar een bewerkbaar Word-document. Klik op OK.

Hoe scan ik een document met mijn iPhone?

Documenten scannen op uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open Notities en selecteer een notitie of maak een nieuwe.
  2. Tik op de 'Camera'-knop en tik op 'Scan Documenten' .
  3. Plaats uw document in het zicht van de camera.
  4. Als het apparaat in de automatische modus staat, wordt het document automatisch gescand.
Hoe moet je scannen met een smartphone? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u kunt scannen met uw smartphone. Als u een printer hebt die compatibel is met AirPrint, kunt u uw iPhone of iPad gebruiken om documenten en foto's draadloos af te drukken. Veel nieuwere printers hebben ook ingebouwde scanmogelijkheden, zodat u rechtstreeks naar uw apparaat kunt scannen.
Als je geen compatibele printer hebt, zijn er een paar verschillende scan-apps die je kunt gebruiken. CamScanner is een populaire optie waarmee je documenten kunt scannen en opslaan als PDF. U kunt ook de ingebouwde camera-app op uw apparaat gebruiken om foto's van documenten te maken, die u vervolgens kunt opslaan op uw apparaat of kunt uploaden naar een cloudopslagdienst.

Mensen vragen ook: heeft windows 10 een ingebouwde virusscanner?

Ja, Windows 10 heeft een ingebouwde virusscanner genaamd Windows Defender.

Door Gavriella Uimari

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt het scannen van een QR code? :: Hoe doe ik een virusscan?
Handige links