Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Schermopname Zien?

Waar kan ik mijn schermopname zien?

Uw screenshot zoeken, delen en bewerken

  1. Open de app Foto's. op uw telefoon.
  2. Tik op Bibliotheek. Screenshots. Als u een screenshot wilt delen, tikt u op Delen . Als u een screenshot wilt bewerken, tikt u op Bewerken .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe zet je schermopname aan?

Uw scherm opnemen

Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad. en tik vervolgens op 'Microfoon'. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.
Hoe scherm opnemen? Klik rechts bovenin je scherm op het vergrootglas. Tik daar 'Quicktime' in. Links bovenin, in de bovenste balk van je scherm, komt nu Quicktime te staan. Ga naar 'Archief' en klik op 'Nieuwe schermopname'.

Dus, is schermopname met geluid?

Ja, schermopname met geluid is mogelijk. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt en de hulpmiddelen die u beschikbaar hebt.
Op een Mac kunt u de ingebouwde QuickTime Player gebruiken om uw scherm op te nemen. Start QuickTime Player en ga dan naar Bestand > Nieuwe schermopname. U kunt kiezen of u het hele scherm of slechts een deel ervan wilt opnemen, en u kunt ook beslissen of u audio in de opname wilt opnemen.
Als u Windows gebruikt, kunt u de gratis schermrecorder OBS Studio gebruiken. Om uw scherm op te nemen met OBS Studio, start u gewoon het programma en klikt u op de knop "Opname starten". Standaard neemt OBS Studio zowel uw scherm als eventuele audio op, maar u kunt de audio-opname desgewenst uitschakelen.
Er zijn ook een aantal betaalde schermopnametools die meer mogelijkheden en opties bieden dan de gratis tools. ScreenFlow, bijvoorbeeld, is een populaire betaalde schermrecorder voor Mac die een groot aantal functies biedt, waaronder de mogelijkheid om uw opnames te bewerken en annotaties toe te voegen. Je kunt ook vragen hoe maak je een video op macbook? Er zijn een paar verschillende manieren om een video te maken op een Macbook. Eén manier is om het ingebouwde programma iMovie te gebruiken. Dit programma is ontworpen voor het maken van video's en is vrij eenvoudig te gebruiken. Een andere manier is het gebruik van QuickTime Player. QuickTime Player is een programma dat op alle Macs is geïnstalleerd en waarmee u video's kunt opnemen. Ten slotte kun je ook een videobewerkingsprogramma van derden gebruiken, zoals Adobe Premiere Pro of Final Cut Pro.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar wordt Schermrecorder opgeslagen?

De video wordt automatisch opgeslagen in de galerij. Je kunt ook nog schrijven op het scherm terwijl de opname wordt gemaakt. Waar vind ik de dictafoon op mijn iPhone? Met de Dictafoon-app (in de map 'Diensten') kun je de iPhone als draagbaar opnameapparaat gebruiken om bijvoorbeeld persoonlijke notities, colleges en muziekideeën op te nemen. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen.

Dienovereenkomstig, hoe scherm opnemen op pc?

Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.
Dit in overweging nemend, hoe maak je filmpje van je scherm? Er zijn een paar manieren om je scherm op te nemen:
1. QuickTime Player gebruiken
2. ScreenFlow gebruiken
3. 3. Snagit gebruiken
QuickTime Player is een gratis programma dat vooraf is geïnstalleerd op alle Mac-computers. Om uw scherm op te nemen met QuickTime Player, opent u het programma en klikt u op Bestand > Nieuwe schermopname. Er verschijnt een opnamevenster en u kunt op de rode opnameknop klikken om de opname te starten. Om de opname te stoppen, klikt u op de stopknop in de menubalk of drukt u op Command-Control-Esc.
ScreenFlow is een betaalde toepassing waarmee u uw scherm kunt opnemen en uw opnames kunt bewerken. Om uw scherm op te nemen met ScreenFlow, opent u de toepassing en klikt u op de opnameknop. Een opnamevenster verschijnt en u kunt op de rode opnameknop klikken om de opname te starten. Om de opname te stoppen, klikt u op de stopknop in de menubalk of drukt u op Command-Control-Esc.
Snagit is een betaalde toepassing waarmee u uw scherm kunt opnemen en uw opnames kunt bewerken. Om uw scherm op te nemen met Snagit, opent u de toepassing en klikt u op de opnameknop. Er verschijnt een opnamevenster en u kunt op de rode opnameknop klikken om de opname te starten. Om de opname te stoppen, klikt u op de stopknop in de menubalk of drukt u op Command-Control-Esc.

Wat dit betreft, kun je met samsung schermopname maken?

Ja, u kunt een schermopname maken met een Samsung-telefoon. Om dit te doen, drukt u gewoon tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop. Het scherm knippert dan en de afbeelding wordt opgeslagen in uw galerij.

Door Primo Mynatt

Vergelijkbare artikelen

Hoe schermopname maken laptop? :: Hoe maak je schermopname iPhone met geluid?
Handige links