Huis > K > Kan Niet Meer Navigeren Met Pijltjes In Excel?

Kan niet meer navigeren met pijltjes in Excel?

Als u de pijltoetsen wilt gebruiken om tussen cellen te schakelen, moet u SCROLL LOCK uitschakelen. U doet dit door op de toets Scroll Lock (met het label ScrLk) op het toetsenbord te drukken. Als het toetsenbord deze toets niet bevat, kunt u SCROLL LOCK uitschakelen met behulp van het schermtoetsenbord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

En nog een vraag, wat is scroll lock in excel?

Wanneer scroll lock aan stond zouden de pijltjestoetsen de inhoud van een tekstvenster verschuiven. In deze zin heeft scroll lock een gelijkwaardige functie als de Num Lock en de Caps Lock: hij maakt een tweede functionaliteit van een aantal toetsen mogelijk. Waarom kan ik niet scrollen in Excel? Herstel ontbrekende schuifbalken

Klik op het tabblad Geavanceerd in dat venster. Selecteer vervolgens het Verticale schuifbalk weergeven selectievakje. Selecteer de Toon horizontale schuifbalk optie als Excel die schuifbalk niet weergeeft. Klik op de OK knop om af te sluiten.

En nog een vraag, wat als je niet meer kan typen in excel?

Als u niet kunt typen in Excel, zijn er een paar mogelijke oorzaken. Eén mogelijkheid is dat de cel is opgemaakt als "tekst" in plaats van "algemeen". U kunt dit oplossen door de cel of cellen in kwestie te selecteren en de opmaak te wijzigen op het tabblad "Home". Een andere mogelijke oorzaak is dat het werkblad beschermd is. Om te controleren of het werkblad beschermd is, gaat u naar het tabblad "Overzicht" en klikt u op "Blad onbeschermen". Als een wachtwoord vereist is, moet u het wachtwoord kennen om het blad te deblokkeren. Je kunt ook vragen hoe maak ik een pijl in excel? De eenvoudigste manier om een pijl te maken in Excel is door het lettertype Wingdings 2 te gebruiken. Hiervoor selecteert u eerst de cel waar u de pijl wilt hebben. Ga vervolgens naar het tabblad Home op het lint en klik op het kleine pijltje naast de naam van het lettertype om het dialoogvenster Lettertype te openen. Naast het veld Lettertype selecteert u Wingdings 2 in de lijst met beschikbare lettertypes. Klik ten slotte op de knop OK om het dialoogvenster te sluiten en het nieuwe lettertype toe te passen op de geselecteerde cel.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe blokkeer je een rij in Excel?

Kolommen of rijen blokkeren

  1. Selecteer de cel onder de rijen en rechts van de kolommen die u zichtbaar wilt houden terwijl u door het werkblad schuift.
  2. Selecteer Weergave > Titels blokkeren > Titels blokkeren.
Waarom kan ik niet meer scrollen? Open het Configuratiescherm (zie Waar is het Configuratiescherm? ). Selecteer Hardware en geluiden > Muis > klik op het tabblad Apparaatinstellingen > Instellingen . Vink Inschakelen onder Scrollen aan. De Scrolling-functie zou nu geactiveerd moeten zijn.

Bovendien, waarom kan ik niet helemaal naar beneden scrollen?

Probeer het eens met andere beeldscherminstellingen, ook je cache leegmaken kan helpen. Ook nog even via mijn Samsung S5 geprobeerd, geen problemen ontdekt. Dienovereenkomstig, hoe krijg je een toetsenbord op het scherm? Er zijn een paar verschillende manieren om een toetsenbord op het scherm te krijgen. Eén manier is om de sneltoets Windows-toets+O te gebruiken. Dit zal het On-Screen Keyboard openen. een andere manier is om te zoeken naar "On-Screen Keyboard" in het Start Menu en op het resultaat te klikken. Ten slotte kunt u naar het Configuratiescherm gaan, op Toegangsgemak klikken en vervolgens de snelkoppeling Toetsenbord op het scherm aanklikken.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet typen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet kunt typen. Eén reden kan zijn dat het toetsenbord niet werkt. Controleer of het toetsenbord is aangesloten en of het snoer niet beschadigd is. Een andere reden kan zijn dat de drivers voor het toetsenbord niet zijn geïnstalleerd. Probeer het toetsenbord los te koppelen en vervolgens weer aan te sluiten. Als dat niet werkt, moet u misschien de stuurprogramma's voor het toetsenbord installeren.

Door Campagna Rychlicki

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je typen in Excel? :: Hoe beschadigd Excel bestand openen?
Handige links