Huis > H > Hoe Ontgrendel Ik Mijn Sim Op Iphone?

Hoe ontgrendel ik mijn Sim op iPhone?

Heb je per ongeluk het venster weg geklikt om de iPhone sim pin in te voeren, doorloop dan de volgende stappen:

  1. Open de Instellingen-app;
  2. Tik op 'Mobiel Netwerk';
  3. Scroll naar beneden en tik op 'Simpincode';
  4. Tik op wijzig pincode om de code te wijzigen of de schakelaar om de code aan en uit te zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: wat te doen als je je sim code vergeten bent?

Ben je de pincode van je simkaart kwijt? Je kunt je pincode verkeerd invullen totdat je toestel om een pukcode vraagt. Met de pukcode kun je vervolgens een nieuwe pincode aanmaken. Hoeveel cijfers heeft een Simcode? Wanneer je je telefoon opstart, vraagt hij om een pincode. Deze bestaat uit vier cijfers. De pincode beveiligt de gegevens op je simkaart en smartphone. Als je een nieuwe simkaart hebt is de code meestal vier keer nul.

Kan simkaart niet ontgrendelen iPhone?

Als u problemen hebt met het ontgrendelen van uw simkaart op uw iPhone, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Zorg er eerst voor dat u de laatste versie van iOS op uw toestel hebt geïnstalleerd. Als u niet over de laatste versie beschikt, kunt u uw toestel bijwerken via Instellingen > Algemeen > Software-update. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw toestel opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw toestel te resetten naar de fabrieksinstellingen. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Alle instellingen resetten. Bovendien, hoe activeer je je simkaart? Er zijn een paar manieren om een SIM-kaart te activeren, afhankelijk van de provider. De meest gebruikelijke manier is om de SIM-kaart in een telefoon te plaatsen en vervolgens de provider te bellen. Andere manieren om een SIM-kaart te activeren zijn online naar de website van de provider gaan of een speciale activeringscode gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart. Is Simkaartnummer hetzelfde als pukcode? Iedere simkaart heeft een eigen nummer, een zogeheten ICC-ID (Integrated Circuit Card ID). Dit nummer bestaat een reeks van zo'n 13 cijfers, letters en tekens. Het nummer valt te herkennen aan de eerste vier cijfers, namelijk '8931'. Een simkaartnummer is dus niet hetzelfde als een pukcode of een pincode.

Wat is sim1?

Je hebt een simkaart nodig om met je telefoon verbinding te maken met het mobiele netwerk van je provider. Deze simkaart is beveiligd met een pincode. Pas als je deze juist invoert, maakt je simkaart verbinding met het netwerk en kun je jouw Prepaid tegoed of Sim Only bundels gebruiken. Daarvan, hoe lang duurt het voor een simkaart is geactiveerd? Het kan tot 24 uur duren voordat een SIM-kaart is geactiveerd. Als u problemen hebt met het activeren van uw SIM-kaart, kunt u contact opnemen met uw serviceprovider voor hulp.

Hoe kan ik mijn telefoon activeren?

Aangenomen dat u een nieuwe mobiele telefoon bij een provider wilt activeren:
Bij Verizon kunt u uw nieuwe telefoon online activeren, door de klantenservice te bellen of door een Verizon-winkel te bezoeken. AT&T biedt ook online, telefonische en persoonlijke activeringsopties. T-Mobile geeft u de keuze om uw nieuwe telefoon online, telefonisch of in een T-Mobile winkel te activeren. Sprint biedt online, telefonische of persoonlijke activering in een Sprint-winkel. Bij Boost Mobile kun je je nieuwe telefoon online, telefonisch of in een Boost-winkel activeren.

Door Sontag

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen bij niet aangemeld bij netwerk? :: Hoe ontgrendel ik mijn simkaart Samsung?
Handige links