Huis > W > Wat Is Een Sinusvormige Grafiek?

Wat is een sinusvormige grafiek?

De grafiek van f(x) = sin (x) wordt uitgerekt in horizontale richting: de periode verandert. De grafiek van f(x) = sin (x) wordt horizontaal verschoven. De grafiek van f(x) = sin (x) wordt verticaal verschoven. In het applet kan je de invloed van de verschillende parameters nagaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een box and whisker grafiek?

Het gemiddelde en de uitschieters worden benadrukt in een box-and-whisker-grafiek. De kaders kunnen worden gebruikt om de variabiliteit buiten de bovenste en onderste kwartielen te tonen.

Hoe werkt de sinus regel?

De sinusregel is een stelling uit de goniometrie die stelt dat in een driehoek de verhouding tussen de lengte van een zijde en de sinus van de overstaande hoek voor elk van de hoeken gelijk is aan het dubbele van de straal r van de omgeschreven cirkel. Trouwens, hoe bereken je de periode van een sinus? periode = 2π/|b| verschuiving horizontaal = c. startpunt in een sinus = (c;d)

Waar begint een Sinusoïde?

Een sinusoïde begint op het punt waar de functie de x-as snijdt. Mensen vragen ook: hoe bereken je de evenwichtsstand? Om de evenwichtspositie te berekenen moet je eerst de krachten die op het voorwerp werken identificeren. Zodra de krachten zijn geïdentificeerd, kun je de bewegingswetten van Newton gebruiken om de evenwichtspositie te bepalen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een grafiek in Word 2022?

Een grafiek aan een document toevoegen.

En nog een vraag, wat is de sinus van 90 graden?

hoek0 graden90 graden
sinus01
cosinus10
tangens0
Hoe bereken je de cosinus? Vuistregels
  1. Sin (∠A)= overstaande rechthoekszijde van∠A schuine zijde.
  2. Cos (∠A)= aanliggende rechthoekszijde van∠A schuine zijde.
  3. Tan (∠A)= overstaande rechthoekszijde van∠A aanliggende rechthoekszijde van∠A.

Hoe bereken je sinus beta?

BerekenBerekenββberekenen

Hoe reken

abc
sin ( α )sin ( β )sin ( γ )
Hoe bepaal je de periode van een goniometrische functie? De periode van een goniometrische functie is de lengte van één volledige cyclus van de functie. Om de periode van een functie te bepalen, moet je de waarde van x vinden waarbij de functie zich herhaalt. Bijvoorbeeld, de functie f(x) = sin(x) heeft een periode van 2π omdat hij zich elke 2π eenheden herhaalt.

Dienovereenkomstig, hoe vind je het beginpunt van een grafiek?

Om het beginpunt van een grafiek te vinden, moet je het snijpunt van de x-as en de grafiek vinden. Dit kan door de wortels te vinden van de vergelijking die de grafiek voorstelt.

Door Melonie

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je COS 1? :: Waar bevinden zich de sinussen?
Handige links