Huis > I > Is Er Een Stappenteller Op Mijn Iphone?

Is er een stappenteller op mijn iPhone?

Bekijk het aantal kilometers

Open de Gezondheid-app; Ga naar het tabblad 'Gegevens'; Tik op 'Wandel- en hardloopafstand'; Filter in de grafiek op dag, week, maand of jaar om te kijken hoeveel stappen je hebt gezet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, hoe accuraat is de stappenteller van apple?

Gebruik je de Activiteit-app op je iPhone als stappenteller, dan klopt het aantal waarschijnlijk niet. Uit onderzoek van de universiteit van British Columbia blijkt dat de iPhone het aantal stappen te laag inschat, met een verschil van maar liefst 21,5%. Wat is een goede gratis stappenteller app? Op smartphones met Android-besturing kun je Google Fit gebruiken. Met deze fitness-app is het eveneens mogelijk je afstanden bij te houden. Ook kun je jezelf doelen stellen, om jezelf uit te dagen en je (loop)conditie een positieve impuls te geven.

Men kan zich ook afvragen: wat is een goede simpele stappenteller?

Een goede eenvoudige stappenteller is een apparaat dat nauwkeurig uw stappen telt. Hij moet gemakkelijk te gebruiken en comfortabel te dragen zijn. Dit in overweging nemend, wat is een makkelijke stappenteller? Een eenvoudige stappenteller is een apparaatje dat je stappen telt. Het is meestal klein en kan aan je middel of in je zak worden gedragen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Heb ik een stappenteller op mijn telefoon?

De meeste telefoons van tegenwoordig hebben een ingebouwde stappenteller. Deze bewegingssensoren staan op de achtergrond aan en verbruiken over het algemeen weinig stroom. Het enige dat jij hoeft te doen, is je smartphone bij je dragen tijdens het wandelen. Er zijn meerdere apps voor het bijhouden van je wandeldoelen. Hoeveel stappen is een km iPhone? Ga naar 'Conditie>Loop- en hardloopafstand', zet de schakelaar achter 'Toon in dashboard' op groen en je ziet het aantal kilometers dat je al lopend hebt afgelegd.

Mensen vragen ook: hoe kan ik zien wat ik gelopen heb op mijn iphone?

Om de belangrijke locaties te bekijken, doe je het volgende:

  • Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen.
  • Scroll helemaal naar onderen en tik op Systeem.
  • Kies nu voor Belangrijke locaties.
  • Identificeer jezelf met Face ID, Touch ID of je toegangscode.
  • Je ziet nu een lijst met locaties.
Vervolgens, hoeveel stappen per dag is gezond om af te vallen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van verschillende factoren afhangt, waaronder uw huidige gewicht, uw gewenste gewicht, uw activiteitsniveau en uw dieet. De meeste deskundigen raden echter aan te streven naar een matig gewichtsverlies van 1-2 pond per week, waarvoor je ongeveer 500-1.000 calorieën per dag moet verliezen. Dit kan worden bereikt door een combinatie van dieet en lichaamsbeweging.

Trouwens, hoeveel km is 10 000 stappen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de staplengte van het individu. Maar gemiddeld is 10.000 stappen ongeveer gelijk aan 5 mijl.

Door Marozas Cavrak

Vergelijkbare artikelen

Wat is de gemiddelde Staplengte van een man? :: Hoeveel stappen per dag voor ouderen?
Handige links