Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Agenda Delen Iphone?

Hoe kan ik mijn agenda delen iPhone?

Een iCloud-agenda delen

  1. Tik onder in het scherm op 'Agenda's'.
  2. Tik op. naast de iCloud-agenda die je wilt delen.
  3. Tik op 'Voeg iemand toe' en voer een naam of e-mailadres in of tik op. om door je contacten te bladeren.
  4. Tik op 'Voeg toe'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe beveilig ik Samsung Notes?

Wanneer dit is ingesteld kun je per notitie beveiliging activeren door in een geopende notitie in de instellingen van de notitie (drie puntjes rechts boven) op het slotje te klikken . Wil je de hele app beveiligen, kan ook, gebruik dan Notes in de veilige map! Dan zijn in principe alle Notities beveiligd. Welke Samsung Galaxy Note zijn er? De Samsung Galaxy Note 10 en Samsung Galaxy Note 9 zijn allebei twee fenomenale smartphones.

Trouwens, hoe kom ik in mijn samsung cloud?

Er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot Samsung Cloud:
1. Veeg op het startscherm naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm om het menu met snelle instellingen te openen. Tik op het pictogram "Cloud".
2. Open de Instellingen app. Tik op "Cloud en accounts". Tik op "Samsung Cloud".
3. Open de Samsung Gallery app. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op "Instellingen." Tik op "Back-up en synchronisatie".
Zodra u Samsung Cloud hebt geopend, kunt u uw opgeslagen inhoud bekijken door op de relevante categorie te tikken (bijv. "Foto's", "Video's", enz.). Om inhoud te back-uppen of te herstellen, tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteert u de gewenste optie. Hoe OneNote indelen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw OneNote-pagina's kunt opmaken. U kunt de achtergrondkleur of -afbeelding, de lettergrootte en -kleur en de opvulling wijzigen.
Om de achtergrondkleur of -afbeelding te veranderen, ga je naar het tabblad Beeld en klik je op Paginakleur. Je kunt een kleur kiezen uit het palet, of klikken op Meer kleuren om de Windows Kleurenkiezer te openen. Als je een afbeelding als achtergrond wilt gebruiken, klik je op het keuzemenu Achtergrond en selecteer je Afbeelding. Klik dan op de knop Invoegen en kies de afbeelding die u wilt gebruiken.
Om de lettergrootte en -kleur te wijzigen, gaat u naar het tabblad Home en klikt u op het keuzemenu Lettertype. Hier kunt u de lettergrootte, de letterkleur en de letterstijl selecteren.
Om de opvulling te veranderen, gaat u naar het tabblad Beeld en klikt u op Opvulling. Hier kunt u selecteren hoeveel ruimte u wilt tussen de rand van de pagina en de tekst.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kom ik van OneNote af?

Een OneNote-notitieblok van uw computer verwijderen

  1. Ga in de Verkenner naar de map Documenten (of Mijn documenten) en dubbelklik vervolgens op OneNote-notitieblokken.
  2. Klik in de map OneNote-notitieblokken met de rechtermuisknop op de naam van het notitieblok dat u wilt verwijderen, en klik vervolgens op Verwijderen.
Is OneNote veilig? In OneNote wordt 128-bits AES-versleuteling gebruikt om secties te beveiligen die met een wachtwoord zijn beveiligd. Wees voorzichtig met het toepassen of wijzigen van wachtwoorden. Schrijf de wachtwoorden op en bewaar ze op een veilige plaats als u denkt dat u de wachtwoorden niet kunt onthouden.

Trouwens, welke ipad voor games?

Ondanks dat hij zo klein is, heeft iPad Mini 6 een krachtige binnenkant. Met de Apple A15 Bionic processor wissel je razendsnel tussen verschillende apps en speel je spelletjes zonder vertraging in je beeldscherm. En nog een vraag, is 64gb genoeg voor ipad? De iPad heeft een geheugen van 64 GB. Dit is genoeg voor de meeste gebruikers. Als je echter veel foto's en video's hebt, of veel games en apps installeert, kan het snel vol raken.

Dus, wat is het verschil tussen een ipad air en een ipad pro?

De iPad Air is lichter en dunner dan de iPad Pro. De iPad Pro heeft een groter scherm en een krachtigere processor. De iPad Air heeft een Touch ID-sensor voor veilig inloggen en betalen. De iPad Pro heeft Face ID, dat werkt met de TrueDepth-camera om je gezicht te scannen en te ontgrendelen. De iPad Pro heeft ook een Smart Connector voor aansluiting van een externe toetsenbord.

Door Garret Spielvogel

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een document scannen en opslaan op de computer? :: Wat is een goede app voor notities?
Handige links