Huis > H > Hoe Kan Ik Al Mijn Apps Overzetten?

Hoe kan ik al mijn apps overzetten?

Tussen twee Android-telefoons zet je eenvoudig apps over. Dit doe je door via de Google Drive-app op je oude Android-telefoon een back-up te maken. Bij het voor de eerste keer opstarten van je nieuwe Android-telefoon, log je in met hetzelfde Google-account. Op die manier download je de back-up naar je nieuwe telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe zet ik mijn apps over naar mijn nieuwe Samsung?

Op nieuwere Samsung apparaten vind je de Smart Switch onder Instellingen> Cloud en accounts> Smart Switch. Op oudere apparaten moet je de app misschien eerst downloaden in de Play Store. Selecteer Gegevens ontvangen op je Samsung apparaat. Hoe zet ik mijn oude apps op mijn nieuwe iPhone? Het apps overzetten kan beginnen zodra je de reservekopie hebt gemaakt. Kies er bij het installeren van de nieuwe iPhone voor om de reservekopie in de iCloud hierop terug te zetten, en je apps (en andere gegevens die zijn opgeslagen in deze reservekopie!) worden overgezet op je nieuwe toestel.

Je kunt ook vragen hoe zet ik mijn whatsapp gesprekken over?

Als je een iPhone gebruikt, kun je iCloud gebruiken om een back-up te maken van je WhatsApp-chats en deze te herstellen. Zorg er eerst voor dat iCloud is ingeschakeld in WhatsApp. Om dit te doen, open je WhatsApp en tik je op Instellingen > Chatinstellingen > Gesprekken back-uppen. Zorg er vervolgens voor dat de schakelaar naast iCloud Back-up is ingeschakeld.
Als je een Android-telefoon gebruikt, kun je Google Drive gebruiken om een back-up te maken van je WhatsApp-chats en deze te herstellen. Zorg er eerst voor dat Google Drive is ingeschakeld in WhatsApp. Om dit te doen, open je WhatsApp en tik je op Instellingen > Chats > Chatback-up. Zorg er vervolgens voor dat de schakelaar naast Google Drive is ingeschakeld. Mensen vragen ook: hoe kan ik een backup terugzetten? Er zijn een paar manieren om een back-up te herstellen. Eén manier is om het ingebouwde back-up- en herstelprogramma te gebruiken dat met de meeste besturingssystemen wordt meegeleverd. Een andere manier is om een back-up- en hersteltool van derden te gebruiken. Ten slotte kunt u de bestanden uit de back-up handmatig kopiëren naar de juiste locatie op de computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

En nog een vraag, wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt?

Wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt? Zolang de simkaart in de andere telefoon past kun je er gewoon gebruik van maken. Het is dus niet zo dat de telefoon buiten werking raakt. Of en hoe je gebruik maakt van het mobiele netwerk heeft namelijk met de simkaart te maken. Hoe zet ik alles over van Samsung naar Samsung? Download en open de Samsung Smart Switch op zowel je oude als nieuwe toestel. Tik op Aan de slag op je oude toestel en selecteer Gegevens verzenden op je nieuwe toestel. Kies op beide toestellen voor draadloos. De toestellen maken nu verbinding.

Dus, wat kun je doen zonder simkaart?

Ook zonder simkaart kun je je telefoon toch gebruiken. Je kunt via een wifi-verbinding gewoon op internet, spelletjes spelen en andere apps gebruiken. Alleen kun je zonder simkaart niet mobiel internetten, sms'jes versturen of bellen. Hoe werkt Smart Switch simkaart? Het Smart Switch-simkaart werkt door automatisch de netwerken te selecteren waarmee u verbinding kunt maken. Dit betekent dat u geen verbinding meer hoeft te maken met verschillende netwerken wanneer u van plek verandert. Bovendien kunt u automatisch verbinding maken met het beste signaal in uw omgeving.

Trouwens, wat is de app smart things?

Smart Things is een app die je helpt bij het automatiseren van je huishouden. Met Smart Things kun je bijvoorbeeld automatisch de verlichting aan- en uitzetten, de temperatuur regelen en de deuren op slot doen. Smart Things werkt met een aantal populaire huisautomatiseringssystemen, waaronder Nest, Philips Hue, Belkin WeMo en Samsung SmartThings.

Door Zippora Brucz

Vergelijkbare artikelen

Waarom Laden apps niet op nieuwe iPhone? :: Welke Call Recorder is gratis?
Handige links