Huis > H > Hoe Laat Je Tekst Uitspreken?

Hoe laat je tekst uitspreken?

Tik in Instellingen op 'Toegankelijkheid' > 'Gesproken materiaal'. Je kunt de volgende instellingen aanpassen: Spreek selectie uit: Tik op de spraakknop om geselecteerde tekst te laten voorlezen. Spreek scherm uit: Om het hele scherm te laten voorlezen, veeg je vanaf de bovenkant van het scherm met twee vingers omlaag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel karakters is mijn tekst?

Word of LibreOffice kan worden gebruikt om uw document te openen. De Teken Teller kan worden gebruikt om het aantal tekens in een document te tellen.

Hoe kan ik tekst laten voorlezen?

Tekstlaten voorlezen

Documenten voorlezen met Android Tekst naar spraak

  1. Raak het pictogram Microfoon aan op het toetsenbord.
  2. Volg de instructies in het dialoogvenster.
  3. Spreek duidelijk in de microfoon van uw apparaat.
Bovendien, hoe kan je google laten voorlezen? Android

Stap 1: 'Selecteer om uitgesproken te worden' inschakelen
  1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Toegankelijkheid en daarna op Selecteer om uitgesproken te worden.
  3. Schakel Snelkoppeling voor 'Selecteer om uitgesproken te worden' in.

Dienovereenkomstig, hoe werkt samsung tekst-naar-spraak?

De tekst-naar-spraakfunctie van Samsung zet tekst om in spraak met behulp van de TTS-engine op uw toestel. Als u deze functie wilt gebruiken, opent u de app Instellingen, tikt u op Toegankelijkheid en vervolgens op Tekst-naar-spraakuitvoer.
In het scherm Tekst-naar-spraak uitvoer kunt u de instellingen voor de TTS-engine configureren. U kunt bijvoorbeeld de stem, toonhoogte en snelheid van de spraak kiezen. Hoe zet je Google spraak uit? Er is niet één specifieke manier om Google spraak uit te schakelen. Er zijn echter een paar algemene methoden die kunnen worden gebruikt.
Een manier om Google spraak uit te schakelen is om naar het instellingenmenu te gaan en de optie spraakuitvoer uit te schakelen. Dit is meestal te vinden in de sectie "Tekst-naar-spraak" of "Spraaksynthese".
Een andere manier om Google spraak uit te schakelen is door simpelweg de Google tekst-naar-spraak engine van uw toestel te verwijderen. Dit kan worden gedaan via het instellingenmenu of met behulp van een app van derden zoals Titanium Backup.
Tot slot kunt u ook proberen de gegevens voor de Google-app uit de instellingen van uw apparaat te wissen. Dit zal de app resetten en hopelijk de spraakuitvoerfunctie uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je tekst in spiegelbeeld word?

U kunt een tekstvak aan uw document toevoegen door er op te klikken.

Wat is de verteller knop?

Schakel de Verteller in via de sneltoets Windows-toets+Ctrl+Enter. Met dezelfde toetscombinatie gaat de Verteller trouwens ook weer uit. De stem leest meteen de vensters voor die in beeld verschijnen. Hij vertelt eerst de titel van het betreffende venster, en leest daarna de tekst in de vensters op. Mensen vragen ook: hoe kan ik een pdf laten voorlezen? Ga naar Bestand > Opties > Hardop voorlezen om de taal, de stem, het volume en de voorleessnelheid op te geven. Hier kunt u opties instellen voor het volledige document of alleen voor de eerste pagina's en opgeven of u tags wilt gebruiken om de leesvolgorde te bepalen.

Hoe iPhone tekst voorlezen?

Uitspreekfunctie instellen op iPhone/iPad

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Toegankelijkheid > Gesproken materiaal.
  3. Tik op het schuifje achter 'Spreek selectie uit'. Het balkje wordt groen.
  4. Doe dit ook achter 'Spreek scherm uit'.
  5. Bepaal onder 'Spreeksnelheid' hoe snel de stem de tekst moet uitspreken.
Kan je word laten voorlezen? Ja, dat kan! Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om de voorleesfunctie in de Word mobiele app te gebruiken. Hiermee wordt het document hardop voorgelezen. Open hiervoor het document in de Word mobiele app en tik op het voorleespictogram in de rechterbovenhoek.
Een andere manier om Word voor te laten lezen is door de voorleesfunctie in de Word desktop app te gebruiken. Open hiervoor het document in Word en klik op het tabblad Beeld. Klik vervolgens op de knop Voorlezen in het lint.
Als u een Office 365-abonnement hebt, kunt u ook de Immersive Reader gebruiken om Word het document voor te laten lezen. Open hiervoor het document in Word en klik op het tabblad Beeld. Klik vervolgens op de knop Immersive Reader in het lint.

Je kunt ook vragen wat is google tekst naar spraak engine?

De Google tekst-naar-spraak motor is een spraaksynthese systeem ontworpen door Google. Het zet tekst om in gesproken woorden met behulp van gesynthetiseerde spraak. De engine is ontworpen om een hoge kwaliteit, natuurlijk klinkende stem te bieden voor een breed scala aan toepassingen. De engine ondersteunt verschillende talen en kan worden gebruikt om toepassingen te maken die tekst kunnen voorlezen met een natuurlijk klinkende stem.

Door Tanitansy

Vergelijkbare artikelen

Kan Google Docs voorlezen? :: Is getal functie?
Handige links