Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Sim Ontgrendelen Iphone?

Hoe kan ik mijn SIM ontgrendelen iPhone?

Uw simpincode in- of uitschakelen

  1. Als u een iPhone hebt, gaat u naar 'Instellingen' > 'Mobiel netwerk' > 'Simpincode'. Als u een iPad hebt, gaat u naar 'Instellingen' > 'Mobiele data' > 'Simpincode'.
  2. Schakel uw simpincode in of uit.
  3. Als u hierom wordt gevraagd, voert u uw simpincode in.
  4. Tik op 'Gereed'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je simkaart uit iphone zonder pennetje?

Ik heb geen pinnetje meer om de simkaart houder open te maken. In het doosje van je iphone zit een pinnetje die je erbij heb gekregen. Als je het pinnetje kwijt bent geraakt kan je deze gemakkelijk vervangen door een oorbel, paperclip of punaise. Hoe krijg je de simkaart uit je iPhone? Als u de simkaarthouder wilt openen, steekt u een paperclip of een simkaartverwijdertool in de opening naast de houder. Druk de simkaartverwijdertool in de opening en naar de iPhone toe, maar forceer deze niet.

Hoe komt het dat ik geen service heb?

Er zijn een paar redenen waarom u geen bereik hebt. Eén reden is dat uw telefoon is uitgeschakeld. Een andere reden is dat u zich in een gebied zonder dekking bevindt. Als u in een gebied met servicebereik bent, maar nog steeds geen service hebt, kan er een probleem zijn met de SIM-kaart, de software of de hardware van uw telefoon. Daarvan, hoe geef je een iphone een harde reset? Er zijn twee manieren om een iPhone een harde reset te geven: via het toestel zelf of via iTunes.
Om een iPhone via het toestel zelf te resetten, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets gedurende minstens 10 seconden ingedrukt, totdat het Apple-logo verschijnt.
Om een iPhone via iTunes een harde reset te geven, sluit u eerst de iPhone aan op de computer. Open vervolgens iTunes en selecteer de iPhone in de lijst met apparaten. Zodra de iPhone is geselecteerd, klikt u op de knop Herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is niet aangemeld bij netwerk?

Als je simkaart niet is aangemeld op het netwerk in het buitenland probeer dan via de instellingen een andere netwerk operator te selecteren om na te gaan of je daar wel bereik mee hebt. Kijk eventueel in de T-Mobile Toestelhulp. Of zet je telefoon even uit en weer aan. Is een simkaart gekoppeld aan een telefoonnummer? De simkaart

De kaart koppelt je telefoonnummer aan je telefoon. De chip op deze kaart zorgt ervoor dat als iemand jouw nummer belt, het gesprek naar jouw toestel gestuurd wordt. Een simkaart koop je los of in combinatie met een toestel. Een losse simkaart zonder toestel heet sim-only.

Daarvan, kan ik mijn simkaart overzetten?

In principe kan je elke simkaart overzetten naar een andere telefoon. Het kan overigens wel eens voorkomen dat de simkaart moet worden bijgeknipt. Dit is moet meestal wanneer je overstapt van een oud naar een nieuw toestel. Dit in overweging nemend, hoeveel kost een nieuw simkaart? In de VS kost een nieuwe SIM-kaart ongeveer $10.

Dit in overweging nemend, hoe lang gaat een sim kaart mee?

Een simkaart gaat meestal mee voor de duur van een gsm-contract, meestal twee jaar. Als iemand echter zijn contract opzegt of niet verlengt, wordt zijn simkaart inactief.

Door Votaw

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt mijn Google niet meer? :: Wat betekent geen simkaart geplaatst?
Handige links