Huis > K > Kan Iphone 6 Niet Activeren?

Kan iPhone 6 niet activeren?

Als u de iPhone nog steeds niet kunt activeren, probeert u het opnieuw via uw computer. Dit doet u als volgt: Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van macOS of de nieuwste versie van iTunes hebt. Controleer of uw computer een actieve internetverbinding heeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, heeft iphone 6 touch id?

Met een iPhone 6 of iPhone 6 Plus of nieuwer kunt u Touch ID gebruiken om in winkels, in apps en op websites in Safari aankopen te doen met Apple Pay. U kunt Touch ID op uw iPhone ook gebruiken om aankopen op websites vanaf uw Mac te voltooien. Dus, hoe haal je activeringsslot weg? Het activeringsslot verwijderen

  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.

Wat moet je doen als je Apple ID niet werkt?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw Apple ID niet werkt:
- Controleer of u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt
- Controleer of uw account is vergrendeld door u aan te melden op de website van Apple
- Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen of contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp. Wat dit betreft, kan geen touch id instellen macbook? Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u touch id niet kunt instellen op uw macbook. Het kan zijn dat je macbook niet over de nodige hardware beschikt, of dat je je macbook niet hebt bijgewerkt naar het nieuwste besturingssysteem. Als je niet zeker weet waarom je geen touch id kunt instellen op je macbook, kun je contact opnemen met Apple support voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe moet je een iPhone 6 resetten?

De iPhone 6s en iPhone 6 resetten doe je als volgt:

  1. Houd tegelijkertijd de sluimerknop en de thuisknop een paar seconden ingedrukt. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterkant van je toestel.
  2. Na ongeveer tien seconden start de iPhone vanzelf opnieuw op en krijg je een Apple-logo te zien.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn iphone activeren? Uw iPhone, iPad of iPod touch configureren
  1. Schakel het apparaat in.
  2. Gebruik 'Begin direct' als u een ander apparaat hebt.
  3. Activeer het apparaat.
  4. Configureer Face ID of Touch ID en maak een toegangscode aan.
  5. Zet de informatie en de gegevens terug of zet deze over.
  6. Log in met uw Apple ID.

Dienovereenkomstig, hoe iphone in herstelmodus zetten?

iPhone 6s of ouder, inclusief iPhone SE (1e generatie), en iPod touch (6e generatie) of ouder: houd de thuisknop en de bovenste knop (of zijknop) tegelijk ingedrukt. Blijf ze ingedrukt houden tot u het scherm van de herstelmodus ziet. Men kan zich ook afvragen: waar zit touch id op iphone? Touch ID is een functie op de iPhone waarmee je je telefoon kunt ontgrendelen met je vingerafdruk. Hij bevindt zich op de homeknop, de ronde knop onderaan de telefoon.

Kan Touch ID niet vinden?

Als u de Touch ID-instelling op uw iPhone niet kunt vinden, komt dat waarschijnlijk omdat u een iPhone hebt zonder Touch ID. Alleen de iPhone 5s en later hebben Touch ID.

Door Lancelot

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn vingerafdruk instellen? :: Heeft iPhone 6 Touch ID?
Handige links