Huis > K > Kan Ik Mijn Iphone Gebruiken Als Afstandsbediening?

Kan ik mijn iPhone gebruiken als afstandsbediening?

Open het bedieningspaneel van je iPhone of iPad en tik op de Apple TV Remote. Tik in de lijst die verschijnt op jouw Apple TV of smart tv. Voer de code in die je op het scherm van je tv ziet. Jouw iPhone of iPad app is nu beschikbaar als afstandsbediening voor jouw smart tv of Apple TV.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe werkt de afstandsbediening van de apple tv?

Deze afstandsbediening heeft een touchpad waarmee je snel door al je apps navigeert. Ook spoel je gemakkelijk een paar seconden terug in je favoriete film. Met de Menu knop ga je snel 1 scherm terug of naar het menu. Druk 2 keer op de thuisknop om gemakkelijk door al je apps te swipen. Hoe Apple Remote opladen? Sluit het ene uiteinde van een Lightning-kabel aan op de Lightning-poort aan de onderkant van de Siri Remote. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort van een computer of op een USB-lichtnetadapter van Apple (los verkrijgbaar). Het duurt ongeveer drie uur om de Siri Remote volledig op te laden.

Hoe Apple TV kijken zonder afstandsbediening?

Je kunt Apple TV bekijken zonder afstandsbediening door de app Apple TV Remote te downloaden in de App Store. Met deze app kun je je Apple TV bedienen met je iPhone, iPad of iPod touch. En nog een vraag, hoe gebruik je je telefoon als afstandsbediening? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw telefoon als afstandsbediening kunt gebruiken. Eén manier is om een afstandsbediening-app te downloaden uit de app store van je telefoon. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, moet u de instructies volgen over hoe u de app kunt verbinden met uw tv of ander apparaat dat u wilt bedienen. Een andere manier om uw telefoon als afstandsbediening te gebruiken, is het downloaden van een universele afstandsbediening-app. Deze apps werken met een verscheidenheid aan verschillende apparaten en merken en stellen u in staat om al uw apparaten te bedienen vanaf één app. Nogmaals, u moet de instructies volgen over hoe u de app met uw apparaten verbindt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan ik met mijn iPhone mijn iPad bedienen?

Selecteer 'Apparaat'. Selecteer 'Gebruik ander apparaat'. Selecteer het apparaat dat u wilt bedienen en selecteer vervolgens 'Verbind'. U kunt de schakelaar die verbonden is met uw iPhone, iPad of iPod touch nu gebruiken om het andere apparaat te bedienen. Wat heb je nodig om Apple TV te kijken? Dit hebt u nodig

  • Persoonlijk internet*
  • Een tv of een ander beeldscherm met een HDMI-poort.
  • Een HDMI-kabel (voor Apple TV 4K is een kabel vereist die compatibel is met HDMI 2.0 of hoger)

Hoe sluit je Apple TV aan op tv?

Sluit het ene uiteinde van een HDMI-kabel aan op de HDMI-poort van je Apple TV en steek het andere uiteinde vervolgens in de HDMI-poort op je tv. Sluit het ene uiteinde van het netsnoer aan op de poort voor het netsnoer aan de achterkant van je Apple TV en steek het andere uiteinde in een stopcontact. Hoe moet je Apple TV aanzetten? Om Apple TV aan te zetten, moet je eerst de afstandsbediening pakken. Vervolgens moet je op de knop met het tv-icoontje drukken. Wanneer het tv-icoontje knippert, betekent dit dat Apple TV aan het opstarten is. Nadat Apple TV is opgestart, zal het automatisch aanmelden bij je thuisnetwerk.

Dus, kan apple tv niet bedienen?

Nee, je kunt geen apple tv bedienen.

Door Paco

Vergelijkbare artikelen

Welke batterij in Apple TV afstandsbediening? :: Kan geen nieuwe Apple ID aanmaken?
Handige links