Huis > W > Waar Kan Ik De Us Open Kijken?

Waar kan ik de US Open kijken?

Het US Open is online te volgen via een livestream van Eurosport. Hiermee kan men dus op een computer (tablet, smartphone, laptop, enzovoort) live naar de US Open kijken. De stream bevindt zich op elke wedstrijddag op de Eurosport Player App.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, hoe laat begint de dames finale us open?

Hij won dit jaar al de Australian Open, Roland Garros en Wimbledon. Genoeg om naar uit te kijken dus. De finale van het dames enkelspel wordt op 11 september om 21.30 uur uitgezonden op Eurosport 1. De finale van het mannen enkelspel vindt een dag later plaats, ook om 21.30 op Eurosport 1. Dienovereenkomstig, welke zender us open 2021? Van maandag 30 augustus tot en met zondag 12 september is het tennistoernooi US Open live te zien bij Eurosport, op Eurosport 1, Eurosport 2 en via de livestreams van discovery+. Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 of op welk kanaal Eurosport 2 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Wat dit betreft, hoe laat finale heren tennis?

De laatste tenniswedstrijd voor mannen begint om 15.00 uur. Welke zenders zenden tennis uit? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat het grotendeels afhangt van de locatie en het land waarin u zich bevindt. Enkele zenders die regelmatig tenniswedstrijden uitzenden zijn echter ESPN, Sky Sports en Tennis Channel.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, hoe laat is er tennis op tv?

Maandagvanaf 12.30 uur vanaf 19.30 uur
Dinsdag t/m donderdagvanaf 11.00 uur vanaf 19.30 uur
Vrijdagvanaf 12.30 uur vanaf 19.30 uur
Zaterdagvanaf 15.00 uur Halve finale live vanaf 19.30 uur Halve finale live
Zondag15.30 uur Finale live
Hoe laat is de finale dames tennis? De wedstrijd begint 19.30 uur in Melbourne, dat wil zeggen om 09.30 uur Nederlandse tijd. Zoals je waarschijnlijk gewend bent, zendt Eurosport de wedstrijd uit.

Dit in overweging nemend, wie heeft de halve finale tennis gewonnen?

Stefanos Tsitsipas, Felix Auger-Aliassime en Andrey Rublev in halve finale in Rotterdam. Stefanos Tsitsipas heeft de halve finales bereikt van het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam. De als eerste geplaatste Griek won in de kwartfinales in twee sets van de Australiër Alex de Minaur: 6-4 6-4. Dienovereenkomstig, hoe laat begint de mannenfinale us open? De mannenfinale op de US Open begint gewoonlijk om 16.00 uur EST.

Dit in overweging nemend, waar vind ik eurosport 2?

Eurosport 2 is beschikbaar op de meeste kabel- en satellietproviders in Europa. In het Verenigd Koninkrijk is het beschikbaar op Sky, Virgin Media en BT TV. In Ierland is het beschikbaar op Sky en Virgin Media.

Door Aleris Osako

Vergelijkbare artikelen

Welke zender US Open 2021? :: Wie wint US Open?
Handige links