Huis > W > Wat Is Een .Vcf Bestand?

Wat is een .VCF bestand?

Een VCF-bestand is een standaard bestandsindeling voor het opslaan van contactgegevens voor een persoon of bedrijf. Het bevat meestal een naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en andere contactinformatie. VCF-bestanden ondersteunen ook aangepaste velden, afbeeldingen en andere soorten media.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat betekent vCard?

vCard ook wel VCF (Virtual Contact File) is een bestandstype en standaard voor de uitwisseling van persoonsgegevens, met name voor elektronische visitekaartjes. vCards worden vaak als bijlage met e-mailberichten meegestuurd. Vervolgens, hoe contactpersonen importeren in outlook? Als u uw contactpersonen wilt bekijken, kiest u onder in Outlook het pictogram Personen.

  1. Kies bovenaan het lint van Outlook het tabblad Bestand.
  2. Kies Openen > Importeren.
  3. Klik in de Wizard Importeren en exporteren op Importeren uit een ander programma of bestand en klik vervolgens op Volgende.

Je kunt ook vragen hoe maak ik nieuwe contactpersonen?

Er zijn een paar manieren om een nieuw contact aan te maken:
1. Tik vanuit de Contacten app op het "+" teken in de rechterbovenhoek.
2. Tik vanuit de Telefoon-app op het pictogram Contacten in de linkerbenedenhoek en tik vervolgens op het "+"-teken in de rechterbovenhoek.
3. Tik vanuit de Berichten-app op het "+"-teken in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Nieuw contact.
4. Open in de app Mail een e-mail van de persoon die u wilt toevoegen aan uw contacten, tik op de naam van de persoon bovenaan het bericht en tik vervolgens op Toevoegen aan contacten. Waar staan mijn contacten in Android? Aangenomen dat u verwijst naar de contacten die op uw apparaat zijn opgeslagen:
1. Open de Contacten app.
2. Tik op het pictogram ⁝ in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Tik op Instellingen.
4. Tik op Accounts.
Hier ziet u een lijst met alle accounts die momenteel met uw toestel worden gesynchroniseerd. Alle contacten die aan deze accounts zijn gekoppeld, worden op uw toestel opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dienovereenkomstig, wat is exporteren naar vcf?

Met een vCard kunt u contactgegevens verzenden in een indeling die gemakkelijk kan worden gelezen in andere e-mailprogramma's. Een vCard wordt opgeslagen als een VCF-bestand, de internetstandaard voor het delen van contactgegevens. Als u een vCard verzendt, wordt het VCF-bestand als bijlage bij het bericht verzonden. Kan geen contactpersonen importeren in Outlook? Er worden geen contactpersonen weergegeven in Outlook

  • Verwijder het bestand contacts.
  • Exporteer uw contactpersonen opnieuw uit het bron-e-mailsysteem.
  • Nadat u uw contactpersonen hebt geëxporteerd, gebruikt u Excel om het CSV-bestand te openen en te controleren of het gegevens bevat.

Bovendien, hoe mail contacten overzetten?

Contactpersonen importeren in Google Gmail

  1. Meld u aan bij uw Google Gmail-account.
  2. Klik op Gmail>Contacten.
  3. Klik op Meer >Importeren.
  4. Klik onder Import Contacts op Browse.
  5. Selecteer het bestand dat u in stap 6 van de vorige procedure hebt geëxporteerd en klik op Importeren.
Dienovereenkomstig, hoe contacten importeren? Er zijn een paar manieren om contactpersonen in uw adresboek te importeren, afhankelijk van het bestandstype dat u hebt.
Als u een .csv-bestand (door komma's gescheiden waarden) hebt, kunt u dit waarschijnlijk rechtstreeks in uw adresboek importeren. Veel adresboekprogramma's hebben een importfunctie die .csv-bestanden herkent.
Als u een .vcf-bestand (vCard) hebt, kunt u dit ook rechtstreeks in uw adresboek importeren. Nogmaals, de meeste adresboekprogramma's hebben een importfunctie voor vCards.
Als u een .txt-bestand (platte tekst) hebt, moet u dit omzetten in een .csv- of .vcf-bestand voordat u het kunt importeren. Er zijn veel online tools die deze conversie voor u kunnen doen, of u kunt het handmatig doen.

Je kunt ook vragen hoe maak je een nieuw contact in whatsapp?

Je kunt een nieuw contact aanmaken in WhatsApp door naar het tabblad "Contacten" te gaan en de optie "Nieuw contact" te selecteren. Je wordt dan gevraagd de naam en het telefoonnummer van het contact in te voeren. Zodra je deze informatie hebt ingevoerd, kun je op de knop "Opslaan" tikken om het contact toe te voegen aan je WhatsApp-lijst.

Door Lontson

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een adresboek in Outlook? :: Welke vakken heb je nodig voor bloemist?
Handige links