Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Opnames In Teams?

Waar vind ik mijn opnames in Teams?

Wanneer je een Teams-vergadering hebt opgenomen, staat de opname op je OneDrive in de map 'Opnamen' en wordt deze standaard gedeeld met de aanwezigen van de vergadering (behalve met externe deelnemers). Als ook anderen deze opname mogen bekijken, kan je de video delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, waar staat de opgenomen vergadering in teams?

Opnamen van Teams-vergaderingen worden opgeslagen als OneDrive-bestanden. Als de vergadering is gehouden in een specifiek kanaal binnen een team, wordt de opname verwerkt en opgeslagen in de SharePoint-bestanden van dat kanaal. Deze wordt ook weergegeven in de vergaderingschat. Dit in overweging nemend, hoe werkt een vergadering in teams? Ga naar Vergaderingen aan de linkerkant van Teams en kies nu vergaderen. U hebt de mogelijkheid om een paar dingen in te stellen voordat u de vergadering start. Geef het een titel, kies of u video wilt gebruiken en kies de gewenste audiobron. Selecteer Nu deelnemen wanneer u klaar bent.

Hoe kan je een zoom meeting opnemen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Zoom-vergadering op te nemen. De eerste manier is om de opnamefunctie binnen de Zoom-toepassing te gebruiken. Om dit te doen, moet u de vergadering starten en dan klikken op de "Record" knop onderaan het scherm. Dit zal de opname starten en opslaan op uw computer.
Een andere manier om een Zoom vergadering op te nemen is het gebruik van een schermrecorder. Dit is een programma dat alles opneemt wat op uw scherm te zien is. U kunt hiermee de hele vergadering opnemen, of slechts een deel ervan.
Tot slot kunt u ook een videocamera gebruiken om de vergadering op te nemen. Dit is de meest professionele manier om een Zoom vergadering op te nemen, maar het vereist wel een camera die compatibel is met Zoom. Wat wordt er opgenomen in Teams? Teams zal de mogelijkheid bevatten om kanalen te maken voor specifieke onderwerpen, @mentions voor specifieke teamleden, en emoji-reacties. Het zal ook een zoekfunctie bevatten waarmee je specifieke gesprekken kunt vinden, en de mogelijkheid om mensen in gesprekken te @mentioneren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe lang blijft een opname in Teams?

ItemtypeBeschikbare duur
Agenda-itemsBepaald door gebruiker
OproepgeschiedenisDertig dagen
Locatie van gebruikerNegentig dagen
Delen van locatie (abonnement, toestemming)Negentig dagen
Trouwens, waarom kan ik geen opname starten in teams? De diagnose kan de volgende vereisten voor opnamen van Teams-vergaderingen controleren: U moet de juiste licentie krijgen toegewezen. U moet het juiste vergaderingsbeleid hebben. U moet een ondersteunde opslaglocatie hebben (Stream, OneDrive voor Bedrijven of SharePoint).

Kan Teams op de telefoon?

Microsoft Teams op je mobiel

Je kunt Microsoft Teams eenvoudig op je mobiel installeren. Hiervoor is een handige App te krijgen, zowel voor Android als iOs. Je werkt in the cloud, dus het maakt niet uit op welk device je werkt: pc, tablet, of mobiele telefoon.
Dienovereenkomstig, hoe uitnodiging teams accepteren? Als u bent uitgenodigd voor een team, ontvangt u een e-mailbericht. Klik op de link in de e-mail om de uitnodiging te accepteren. U komt dan op een pagina waar u zich bij het team kunt aansluiten of de uitnodiging kunt afwijzen.

Hoe maak je een Vergaderlink in Teams?

Er zijn een paar manieren om een vergaderlink te maken in Teams. De eerste manier is om naar het tabblad Agenda te gaan, op de knop '+ Nieuwe vergadering' te klikken en vervolgens de gewenste deelnemers uit te nodigen. Dit genereert een link die gekopieerd en geplakt kan worden in een e-mail of chat.
De tweede manier is om een vergaderlink te maken vanuit een chat. Klik hiervoor op de knop '+ Nieuwe chat' en vervolgens op de knop 'Vergaderlink maken' in het compositievenster. Dit genereert een link die kan worden gekopieerd en geplakt in een e-mail of chat.
De derde manier is om een vergaderlink te maken vanuit een e-mail. Maak hiervoor een nieuwe e-mail aan en klik op de knop 'Vergaderlink invoegen' in het compositievenster. Dit genereert een link die kan worden gekopieerd en geplakt in een e-mail of chat.

Door Voltz

Vergelijkbare artikelen

Hoe plan ik een vergadering? :: Wat zijn de nadelen van Zoom?
Handige links