Huis > W > Waar Zijn Mijn Albums?

Waar zijn mijn albums?

Als je een privéalbum op Facebook hebt, kun je dit via je profiel bekijken. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Scrol omlaag en tik op Foto's. Tik op het album dat je wilt bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar slaat Apple foto's op?

De systeemfotobibliotheek bevindt zich standaard in de map 'Afbeeldingen' op je Mac. Je kunt ook extra fotobibliotheken aanmaken op je Mac en op andere opslagapparaten. Gebruik altijd de app Foto's om de foto's in een Foto's-bibliotheek te openen. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn foto's weer terug? Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.

Bovendien, hoe krijg ik mijn fotos terug op mijn nieuwe iphone?

Er zijn een paar opties om je foto's terug te krijgen op je nieuwe iPhone. Eén optie is het gebruik van iCloud Photo Library. Met deze dienst worden uw foto's opgeslagen in iCloud en kunt u ze openen vanaf elk apparaat dat is aangemeld bij uw iCloud-account. U kunt ook iTunes gebruiken om uw foto's te synchroniseren. Bij deze methode moet u uw iPhone op uw computer aansluiten en iTunes gebruiken om de foto's te selecteren die u wilt synchroniseren. Ten slotte kun je ook een dienst van derden zoals Dropbox gebruiken om je foto's over te zetten. Bij deze methode moet je de Dropbox-app downloaden op zowel je oude als je nieuwe iPhone en vervolgens de instructies volgen voor het synchroniseren van je foto's. Dienovereenkomstig, waarom worden mijn fotos niet in de icloud gezet? Er zijn verschillende redenen waarom uw foto's mogelijk niet in iCloud verschijnen. Een mogelijkheid is dat u de functie iCloud-fotobibliotheek niet hebt ingeschakeld op uw apparaat. Ga hiervoor naar de app Instellingen van uw apparaat, tik op iCloud en tik vervolgens op de schakelaar naast "iCloud-fotobibliotheek."
Een andere mogelijkheid is dat je iCloud niet genoeg ruimte hebt gegeven om je foto's op te slaan. iCloud wordt geleverd met 5 GB gratis opslagruimte, maar als je veel foto's hebt, moet je misschien extra opslagruimte kopen. U kunt dit doen door naar de Instellingen-app van uw toestel te gaan, op iCloud te tikken, op Opslag te tikken en vervolgens op de optie "Koop meer opslagruimte" te tikken.
Tot slot is het ook mogelijk dat uw foto's niet in iCloud verschijnen omdat u niet bent aangemeld bij uw iCloud-account. Ga hiervoor naar de Instellingen-app van uw toestel, tik op iCloud en voer vervolgens uw iCloud-inloggegevens in.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik bij google foto's?

Foto's en video's uit Google Drive toevoegen aan Google Foto's

  1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Uploaden. Google Drive.
  3. Zoek en selecteer je foto's.
  4. Klik op Uploaden.
Hoe kom ik bij mijn Google fotos? Het kan lijken alsof sommige foto's zijn verdwenen omdat je een ander account gebruikt.
  1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Klik rechtsboven op de profielfoto.
  4. Check of je bent ingelogd op het account waarmee je een back-up van de foto's hebt gemaakt.

Hoe werken met Google foto's?

Google Foto's geeft je gratis onbeperkte opslagruimte voor foto's en video's tot 16 megapixel of 1080p. Het idee is dat je al je foto's bij elkaar op 1 plek opslaat, zodat je geen harde schijven, dvd's of iets anders meer nodig hebt. Je hebt alleen een Google-account nodig. Bovendien, hoe krijg ik foto's van iphone op mac? Om foto's van je iPhone op je Mac te krijgen, heb je een aantal opties. De eerste is om je iPhone aan je Mac te koppelen met een USB-kabel en vervolgens de foto's van je iPhone te importeren in iPhoto of Aperture op je Mac.
Een andere optie is om iCloud te gebruiken om foto's van je iPhone op je Mac te synchroniseren. Hiervoor moet je wel iCloud op je iPhone en Mac inschakelen. Op je iPhone ga je naar Instellingen > iCloud en zorg ervoor dat Foto's op 'Aan' staat. Op je Mac moet je iCloud inschakelen in Systeemvoorkeuren > iCloud. Als je dit hebt gedaan, zullen de foto's van je iPhone automatisch worden gesynchroniseerd met iCloud en dus ook op je Mac verschijnen.

Kan bibliotheek niet vinden Mac?

Zoek de Mac-library niet?

Door Orit Youn

Vergelijkbare artikelen

Heb ik garantie bij Apple? :: Wat is de laatste Apple watch?
Handige links