Huis > W > Wat Kost Een Iphone 6 S?

Wat kost een iPhone 6 S?

Het basismodel van de 6s met 16GB aan opslag kost 749 euro. Voor het allerduurste toestel, een 6s Plus met 128GB, ben je zelfs meer dan duizend euro kwijt. Bekijk de prijzen hieronder.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, hoe groot is de iphone se?

iPhone SE
Afmetingen138,4 mm × 67,3 mm × 7,3 mm (HxBxD)
Gewicht148 g
ProcessorApple A13 Bionic
Opslag64, 128 of 256 GB
Hoe groot is de iPhone 10? De afmetingen van de iPhone X refurbished zijn met een lengte van 143.6 mm, een breedte van 70.9 mm en een dikte van 7.7 mm gemiddeld te noemen. Veel eigentijdse smartphones hebben ongeveer hetzelfde gangbare formaat. Dat maakt het bij een grote groep mensen populair.

Hoe groot is de iPhone SE 2020?

De 2020 iPhone SE is 4,7 inch groot. Kan je zien hoe oud je iPhone is? Op de iPhone staat geen productiedatum afgedrukt, maar er zijn een paar manieren om de leeftijd van uw iPhone te schatten. Eén manier is om het serienummer van het toestel te controleren. Het serienummer is te vinden in de Instellingen-app onder Algemeen > Over. De eerste paar tekens van het serienummer kunnen worden gebruikt om de week en het jaar te identificeren waarin het toestel is gemaakt.
Een andere manier om de leeftijd van je iPhone te schatten is door de firmwareversie te controleren. De firmware versie is te vinden in de Instellingen app onder Algemeen > Over. De firmware-versie zal meestal het jaar en de week bevatten waarin het werd uitgebracht. Een firmwareversie van "13.1.3" geeft bijvoorbeeld aan dat de firmware in de 13e week van 2013 is uitgebracht.
Tot slot kunt u de garantiestatus van uw iPhone controleren om te zien of deze nog onder de standaardgarantie van Apple van één jaar valt. De garantiestatus is te vinden in de Instellingen-app onder Algemeen > Over. Als je iPhone niet meer onder garantie valt, is hij waarschijnlijk minstens een jaar oud.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Mensen vragen ook: hoeveel krijg ik voor mijn oude iphone?

Om de waarde van je iPhone of andere smartphone of mobiel te achterhalen kan je doorgaans altijd terecht op de website van partijen zoals Envirofone, GSM Loket, ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael. Dus, hoe kun je zien wanneer je je iphone hebt gekocht? Leeftijd iPhone controleren via Apple

Open de Instellingen-app op je iPhone. Kies Algemeen > Info. Bekijk het serienummer van je iPhone. Ga nu naar deze pagina op de website van Apple.

Dus, welke iphones zijn even groot?

MODELSCHERM GROOTTEAFMETINGEN
iPhone X5.8in143.6 x 70.9 x 7.7 mm
8 iPhone Plus5.5in158.4 x 78.1 x 7.5 mm
iPhone 84.7in138.4 x 67.3 x 7.3 mm
7 iPhone Plus5.5in158.2 x 77.9 x 7.3 mm
Is de iPhone 6s groter dan de 6? De iPhone 6s is groter dan de iPhone 6 wat betreft hoogte, breedte en diepte. De iPhone 6s is ook zwaarder dan de iPhone 6.

Hoe groot is mijn iPhone?

De iPhone 6s is 4,7 inch groot.

Door Kerril

Vergelijkbare artikelen

Welke iPhone moet je niet kopen? :: Is iPhone 11 Pro even groot als 13 pro?
Handige links