Huis > W > Welke Iphone Moet Je Niet Kopen?

Welke iPhone moet je niet kopen?

Op een of andere manier zijn er nog veel iPhone 8-modellen in de omloop. We raden je af deze te kopen. De iPhone SE 2022 heeft exact hetzelfde uiterlijk als de iPhone 8 (met die fijne thuisknop dus), maar heeft qua specificaties veel meer te bieden. De chip is veel krachtiger en de camera veel beter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, wat is op dit moment de beste telefoon?

Samsung Galaxy S22 Ultra prijzen vergelijken

Als je de beste smartphone van 2022 zoekt, hoef je niet verder te kijken dan de Samsung Galaxy S22 Ultra. Met recht de huidige koning onder de Android smartphones. De smartphone is razendsnel, heeft veel werk- en opslaggeheugen (tot 12GB werkgeheugen en 1TB aan opslag!)
Wat is het verschil iPhone 13 en 13 pro? Conclusie. Apple iPhone 13 is een goed toestel, maar met iPhone 13 Pro heb je meer mogelijkheden. Zo zoom je met de telelens ver in zonder dat je foto's en video's minder scherp worden. Verder heeft het scherm dankzij ProMotion een hogere verversingssnelheid, waardoor animaties er vloeiender uitzien.

Mensen vragen ook: hoe groot wordt de iphone 13?

De iPhone 13 zal naar verwachting even groot zijn als de iPhone 12. Wat is het verschil tussen iPhone 12 en 13? De iPhone 12 en 13 hebben beide dezelfde afmetingen, maar de iPhone 13 is iets zwaarder. De iPhone 12 heeft een 6,1-inch display, terwijl de iPhone 13 een 6,1-inch display heeft met een iets hogere resolutie. De iPhone 12 heeft twee camera's aan de achterzijde, terwijl de iPhone 13 drie camera's aan de achterzijde heeft. De iPhone 12 is verkrijgbaar in opslagopties van 64 GB, 128 GB en 256 GB, terwijl de iPhone 13 verkrijgbaar is in opslagopties van 128 GB, 256 GB en 512 GB. De iPhone 12 is verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart, wit, rood, groen en blauw, terwijl de iPhone 13 verkrijgbaar is in zes kleuren: zwart, wit, rood, groen, blauw en geel.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat is het verschil tussen iPhone SE en iPhone se 2?

Conclusie. Hoewel de naam van Apple iPhone SE 2 bijna hetzelfde is als zijn voorganger, is er veel veranderd aan het toestel. Zo heeft Apple iPhone SE (2e generatie) een nieuw design en een iets groter scherm. De chip in de nieuwe uitvoering is razendsnel, waardoor je apps snel laden en games en video's niet haperen. Bovendien, wat is het verschil tussen iphone se en 7? Scherm: Beide modellen hebben een 4,7-inch scherm (de iPhone 7 Plus een groter 5,5-inch scherm), maar het display van de iPhone SE 2020 is een stukje geavanceerder. Zo zit er True Tone op voor mooiere kleuren bij wisselende lichtomstandigheden. Processor: De nieuwe iPhone SE is veel sneller dankzij de A13 Bionic-chip.

Mensen vragen ook: wat is de iphone se 2021?

De nieuwe iPhone SE heeft alles in huis: De A15 Bionic-chip voor tot 1,2x snellere graphics dan A13 Bionic. Een batterij waarmee je tot wel 2 uur langer video kunt afspelen. Heb ik een iPhone SE 2016 of 2020? Er zijn een paar manieren om te zien welk model iPhone u hebt. Eén manier is om naar het modelnummer op de achterkant van de telefoon te kijken. Het modelnummer voor de iPhone SE 2016 is A1662 of A1723, en het modelnummer voor de iPhone SE 2020 is A2275, A2298 of A2428. Een andere manier om dit te zien is door naar de grootte van de telefoon te kijken. De iPhone SE 2016 heeft een 4,7-inch display, terwijl de iPhone SE 2020 een 5,5-inch display heeft. Tot slot kun je kijken naar de softwareversie. De nieuwste softwareversie voor de iPhone SE 2016 is iOS 13, en de nieuwste softwareversie voor de iPhone SE 2020 is iOS 14.

Trouwens, welke iphone welk jaar?

De eerste iPhone kwam uit in 2007.

Door Mozes

Vergelijkbare artikelen

Hoe beveilig ik mijn Chromebook? :: Wat kost een iPhone 6 S?
Handige links